Артикул:
19626

Постільна білизна TAC Ranforce Sasha

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC Ranforce Sasha від преміального виробника родом з Туреччини, з бездоганною репутацією на європейському ринку. Виріб на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Пропонована модель виконана в білому кольорі, поверхня прикрашають дрібні квіти. Гармонійне і ніжне виріб облагородить будь приміщення, створивши атмосферу тепла і домашнього затишку. Комплектується в презентабельну коробку з фірмовим логотипом.

Постільна білизна з ранфорса - це одна з останніх новинок в текстильній промисловості. Білизна швидко завоювало любов і довіру споживачів і користується широким попитом. Виробникам вдалося зберегти найкращі властивості бавовни і привнести нові корисні якості. Для виготовлення ранфорса використовують тонкі сильно скручені нитки і діагональне переплетення. Матеріал виходить шовковистий і ніжний, на дотик, при цьому, тканина дуже щільна і міцна. За щільністю ранфорс перевищує в рази бязь. Текстиль прекрасно драпірується і практично не мнеться, що є очевидним плюсом. Постіль завжди буде виглядати свіжо і акуратно.

Екологічно чистий склад без сторонніх домішок є повністю гіпоалергенним, що виключає алергічні реакції і роздратування, навіть на самій чутливій шкірі. Матеріал здатний підлаштовуватися під кімнатну температуру. У зимовий час постільна зберігає тепло, а в літню спеку подарує приємну прохолоду. Матеріал чудово поглинає вологу і пропускає повітря, що забезпечує максимальний комфорт і зручність під час сну. Виріб не електризується, дрібні електричні розряди НЕ будуть впливати на організм, що дозволить повністю відновитися всім системам і органам.

Білизна з сучасного матеріалу ранфорс не вимагає спеціального догляду і легко відпирається. Постільна довгий час не втрачає свого первинного зовнішнього вигляду. Текстиль стійкий до сонячного світла і високих температур. Сушити дуже гарне в распрямления вигляді при природних умовах. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити пропонований комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни і висока якість приємно порадують. Це прекрасний набір для облаштування власного будинку і вигідне капіталовкладення, адже білизни вистачить на довгі роки найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що це універсальний подарунок, який можна піднести абсолютно всім з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19626

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN FABIA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN FABIA євро KIRMIZI - це справжній витвір мистецтва. Висока якість за доступною ціною від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви прикрасите інтерєр...
Комплект постільної білизни Love You Німфа
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You Німфа - зробити чудовий подарунок для себе і своїх близьких. Чудовий обємний малюнок квітів зачарує своєю красою і створить приємні емоції. Сатин мякий, міцний і приємний на дотик. На...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Vera
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box Vera стане для Вас приємною покупкою і гарним доповненням вашої спальні. Мяка тканина ранфорс подарує приємний сон і відпочинок, а забарвлення принесе гарний настрій. Подарункова упаковка...
Постільна білизна Tac Maco Saten Clarinda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шукайте оригінальне рішення для Вашої спальні! Комплект постільної білизни Tac Maco Saten Clarinda євро Turkuaz - це те, що Вам треба! Таким комплектом Ви неодмінно додасте більше світла в Вашу спальню і створите...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти