Артикул:
11233

Постільна білизна TAC JAKARANDA ekru

Купити красиву постільну білизну з мякого жаккарда - прикрасити Вашу спальню і подарувати чудову мякість. Білосніжна мяка тканина прикрашена красивим жакардовим плетінням у вигляді квіток. Постільна білизна зроблено відомим турецьким виробником ТАС, що гарантує Вам чудовий сон і відпочинок. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 270 х 275

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC JAKARANDA ekru від провідного турецького виробника, який біліше півстоліття радує споживачів високоякісною продукцією. Елітне постільна білизна пошито з жаккарда на основі 100% натурального бавовняного волокна Егейського походження. Модель виконана в ніжному молочному кольорі, вся поверхня прикрашена красивим жакардовим візерунком. Текстиль виглядає розкішно і багато, комплект здатний стати прикрасою будь-якого інтерєру. Виріб наповнить атмосферу теплом і особливою урочистістю. Поставляється в презентабельною упаковці з картону з фірмовим логотипом.

Сучасне постільна білизна давно перестало виконувати тільки практичну функцію, воно є частиною інтерєру і несе естетичне навантаження. Жаккард - це щільна тканина, яка виготовляється шляхом складного переплетення ниток, внаслідок чого виходить малюнок. Такий текстиль вражає своєю пишністю та елегантністю. Білизна міцне і довговічне. Натуральна тканина не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб чудово драпірується, гладко лягаючи на поверхню матраца. Білизна не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати свіжо і акуратно.

Постільна білизна володіє мякою і ніжною поверхнею, яка подарує масу найприємніших тактильних відчуттів. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко ліквідується, шкіра вільно дихає, таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс. Комплект підійде для всесезонного використання.

Білизна характеризується високою зносостійкістю і відмінно переносить часті машинні прання. Текстиль зберігає свій первісний новий вид, форму і колір, навіть через 300 циклів машинного прання. Рекомендована температура води становить 30- 40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити дуже гарне в распрямления вигляді, при природних умовах, в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Поверхню можна проутюжить зі зворотного боку.

Придбати елітний постільний гарнітур з чудовою жаккардової тканини, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Розкішне білизна прикрасить спальню і перетворить ліжко в справжнє королівське ложе. Пропонована модель послужить прекрасним варіантом дорогого подарунка для близьких друзів і родичів. Презент характеризується своєю універсальністю, його можна піднести на Ювілей, Весілля, День народження і з приводу будь-якого іншого свята чи урочистої події.

Деталі товару
11233

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  Mako saten Natalie lilac
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни Mako saten Natalie lilac виконані з малюнками чорно-білих кольорів і ніжних бузкових стрічок. Дуже миле і зворушливе, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. У комплект входять простирадло,...
Комплект постільної білизни Ti amo BV M 0037, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо вашій увазі новий, романтичний комплект постільної білизни від турецького виробника. Яскраво-червоні троянди і пелюстки на чорно-білому тлі виглядають дуже ефектно, а невеликі цікаві фотографії додають...
Нещодавно переглянуто
TAC  JAKARANDA  ekru TAC  JAKARANDA  ekru
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиву постільну білизну з мякого жаккарда - прикрасити Вашу спальню і подарувати чудову мякість. Білосніжна мяка тканина прикрашена красивим жакардовим плетінням у вигляді квіток. Постільна білизна зроблено...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти