Артикул:
20045

Постільний комплект Tivolyo Home JADORE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло - 240 х 260

Покривало - 220 х 240

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home JADORE з махровим покривалом від турецького виробника елітного текстилю для дому. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - сатин де люкс, махра - петельчатого двостороння з жакардовим малюнком. Текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і є повністю безпечним. Пропонована модель виконана в ніжному персиковому кольорі. Однотонна поверхню виглядає дуже елегантно і вишукано. Комплект відрізняється своєю універсальністю, він прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Прекрасний комплект допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку, забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну і відпочинку. Махровий покривало можна використовувати в якості легкого ковдри. Натуральна махра володіє чудовими властивостями, так при контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж, що стимулює мікроциркуляцію крові.

Сатин - це міцна бавовняна тканина, лицьова сторона гладенька і блискуча, а виворітна - шорстка і мяка, такий ефект досягається завдяки особливому переплетення ниток. Білизна дуже приємне на дотик, прекрасно драпірується, не сповзає з ліжка і не мнеться. Екологічно чистий склад продукції не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Виріб не накопичує статичну електрику, що дозволяє розслабитися всім системам і органам. Тканина чудово пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Висока гігроскопічність забезпечує відчуття сухості і комфорту. Зайва волога швидко абсорбується і виводитися на поверхню. У жарку пору року текстиль НЕ буде парити, а в холодну допоможе зігрітися і зберегти тепло.

Комплект простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Виріб чудово переносить часті машинні прання. Привабливий зовнішній вигляд, текстура і форма залишаються колишніми, навіть після 300 прань. Сушити текстиль рекомендується в добре распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал відрізняється зносостійкістю і стійкість кольору. При необхідності сатинова білизна можна проутюжить. Махровий покривало гладити не потрібно, гаряча поверхня праски може примяти ворсинки.

Купити чудовий комплект постільної білизни з покривалом, можна оптом і в роздріб за доступною ціною, у нашому інтернет магазині. Такий набір послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів з будь-якого свята або торжества.

Деталі товару
20045

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельный комплект с покрывалом Bellisimo
rating 0 відгуків
3 493,00 грн
Постільний комплект з покривалом Bellisimo ідеально підходить і як подарунок близьким і як можливість порадувати себе елегантною покупкою. Комплект стане прикрасою Вашої спальні, зроблений з жакардовий тканини і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти