Артикул:
13965

Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER

Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER має цікавий малюнок, висока якість виконання і незабутню мякість сатиновою тканини. Турецький виробник зробив багато, щоб ви могли насолоджуватися незабутнім сном і відпочинком кожен день. Розмір постільної "Євро" і "Сімейний". Подарункова упаковка від виробника. Це постільна можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 Х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сучасне постільна білизна виконує не тільки практичну функцію, створюючи гігієнічніше умови і ховаючи матрац. Білизна служить самостійною частиною декору, радуючи своїм прекрасним видом. Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER виконаний в красивих відтінках сірого кольору. Текстиль пошитий з тканин компаньйонів, простирадло, наволочки і внутрішня сторона підодіяльника однотонні. Лицьова сторона підодіяльника і ще дві наволочки пошиті з полотна прикрашеного красивим візерунком у венеціанському стилі. Білизна виглядає дуже дорого і благородно, наповнить спальню атмосферою тепла і домашнього затишку. Поставляється в презентабельною фірмовій упаковці.

Сон важлива частина життя кожної людини, від його якості залежить здоровя і настрій людини. Білизна з натурального бавовняного волокна допоможе забезпечити максимальний комфорт і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Турецький виробник дорожить своєю бездоганною репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Білизна не викликає алергічних реакцій і відповідає міжнародним критеріям якості.

Сатин мякий і приємний на дотик з гладенькою і блискучою поверхнею. Виріб вільно пропускає повітря, що дозволяє шкірі дихати протягом всієї ночі. Це виключає виникнення парникового ефекту і забезпечує правильну регенерацію клітин шкіри. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Поверхня не накопичує статичну електрику.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Перед пранням білизну рекомендується вивертати навиворіт, прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити виріб слід при природних умовах в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Білизна зберігає свій новий зовнішній вигляд і корисні якості навіть після 250 прань, а це близько 10 років експлуатації.

Прекрасний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Купівля стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки, не вимагаючи своєї заміни. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і родичів адже це чудовий подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль не має термінів давності і завжди актуальний. Білизна можна піднести на Ювілей, Новий рік, Річницю весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
13965

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You постельное белье сатин лайт TL 13153
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Неймовірно ніжний постільний комплект Love You від турецького бренду прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Постільна білизна представлено в різних комплектаціях: розміри "Півтора", "Євро" і "Сімейний" на...
Love You КПБ сатин кружево белый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити біле постільна білизна від турецького виробника Love You - чудове рішення для Вашої спальні. Декороване вишуканим мереживом, подарує Вам і Вашим близьким чудовий настрій. Виконано з натуральної бавовни,...
Постельное белье TAC DIGITAL saten Sense
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
З радістю пропонуємо вам чудове постільна білизна від відомого турецького виробника, зроблене з тканини сатин і прикрашене яскравими і красивими квітами. Це постільна стане найулюбленішим, адже мяка тканина сатин...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-javier komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-javier
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER має цікавий малюнок, висока якість виконання і незабутню мякість сатиновою тканини. Турецький виробник зробив багато, щоб ви могли насолоджуватися незабутнім сном і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти