Артикул:
19471

Колготки GIULIA Erica 20 den, model 3

88% поліамід / 8% еластан / 3% поліпропілен / 1% бавовна

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Фантазійні колготки GIULIA Erica 20 den, model 3, для жінок, від відомого українського виробника, відрізняються високою якістю і комфортністю в шкарпетці. До складу входить поліамід 88%, еластан 8%, поліпропілен 3%, бавовна 1%. Для зручності передбачена гігієнічна листівці, ущільнений носок, плоскі шви і комфортний пояс. На лівій гомілці, виріб прикрашено витонченим тату в вигляді тканих метеликів.

В арсеналі кожної сучасної жінки в розпорядженні знайдеться пару пар капронових колгот. Це невідємний елемент гардеробу, який може доповнити і прикрасити будь-який образ. Продукція має сертифікат Confidence in Textiles , який підтверджує високу якість виробу і відповідність світовим стандартам безпеки. Виробник використовує еластан - Lucre , від відомої фабрики Du Pont . Технологія подвійної обкрутки еластану дозволяє збільшити зносостійкість і якість виробу. Кожна нитка обкручується поліамідом, тому еластан не деформується при розтягуванні і зберігає свою еластичність впродовж всього терміну експлуатації.

Мяка шовковиста поверхня ідеально сідати, повторюючи анатомічну будову ніг. На поверхні не утворюються складки, колір рівномірний по всій довжині ніг. Зручна посадка і широкий пояс забезпечують надійну фіксацію, білизна не сповзає з часом. Мають легким, підтягуючим ефектом, завдяки чому, фігура стає більш точний і привабливою. Виріб здійснює мякий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і знімає втому.

Тонкі колготи ідеально підійдуть для весняно-літнього періоду, будуть практично непомітні. Можна вдягати під самі облягаючі сукні та спідниці, плоскі шви не будуть виділятися з-під одягу. Малюнок створить ілюзію натуральної татуювання. Додавши образу неповторності і індивідуальності. Виріб створено, щоб привертати до ніг, захоплені погляди протилежної статі.

Для того щоб колготи прослужили якомога довше, слід дотримуватися рекомендацій по догляду. Прати текстиль потрібно вручну, в прохолодній воді, при використанні мяких миючих засобів, добре підійде господарське мило. Сушити треба в природних умовах, розклавши на рушник. Гладити капронові колготи протипоказано.

Купити виріб для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Колготи - це завжди потрібна річ, для жінок будь-якого віку. Високоякісний виріб послужить приємним подарунком для представниць прекрасної статі.

Деталі товару
19471

Характеристики

категорія товару
Колготки
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
kolgotki-levante-gaudi-80-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні класичні колготки високої щільності від італійського виробника Levante Gaudi. Колготки мають високу щільність в 80 den, ідеально лягають по ніжці, надаючи їй красиві лінії і ефектний зовнішній вигляд. Модель...
kolgotki-legs-relax-40-den
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісні колготки з утягивающим ефектом від італійського виробника подарують вам красу і комфорт, а також стануть приємною покупкою. Колготки мають середню щільність 40 den, зроблені якісно і з кращих матеріалів....
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам класичні панчохи від відомої української торгової марки і виробника. Панчохи зроблені дуже якісно і мають середню щільність в 40 den, що подарує Вам комфорт і зігріє в холодну пору року. Різні кольори...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти