Артикул:
9862

Скатертина Verolli ED-тисячу девятсот сімдесят-два гобелен

Скатертина Verolli ED-1972 , виконана з гобеленової тканини, допоможе прикрасити Ваш святковий стіл або доповнити інтерєр Вашої кухні приємною деталлю. Цікавий малюнок виконаний за допомогою ниток жаккардового переплетення, що неодмінно додає скатертини оригінальності. Цю скатертину Ви можете придбати оптом і в роздріб в інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 52 бали. Ваш кошик буде загальним 52 бали який можна перетворити на ваучер на 52,00 грн.

1 041,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х220

Скатертина Verolli ED-тисячі девятсот сімдесят дві гобелен, від провідного турецького виробника товарів для дому. Текстиль виготовлений з гобелена на основі 100% поліестеру. Білосніжна скатертина прикрашена зображеннями Ейфелевої вежі. Малюнок нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення ниток. Виріб виглядає вишукано і витончено. Скатертина стане прикрасою будь-якого столу і гармонійно впишеться в інтерєр, як кухні, так і вітальні. Поставляється в картонній коробці презентабельного вигляду від виробника.

Красиво сервірований стіл є головною прикрасою будь-якого свята. Навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за столом з чудовою скатертиною Verolli. Висока якість виробу порадує найвимогливіших покупців. Поліестер - це сучасна синтетична тканина, яка славиться своєю міцністю і зносостійкістю. Поверхня мяка і ніжна на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Стіл буде мати доглянутий і охайний вигляд в будь-який час. Текстиль гіпоалергенний і не викликає подразнень, є повністю безпечним.

Пропонована модель характеризується своєю універсальністю. Скатертина відмінно підійде для щоденного використання в колі сімї і для прикраси святкового столу. Матеріал володіє водовідштовхувальними властивостями, на виробі не зявляються стійкі плями. Стільниця буде надійно захищена від вологи і пошкоджень. Скатертина з поліестеру зручно зберігати в шафі. До матеріалу байдужі шкідливі комахи і кліщі, на поверхні не розмножується цвіль і грибки.

Виріб довговічний і міцне, добре переносить часті машинні прання. Для продовження терміну експлуатації рекомендується прати при дбайливому режимі і не використовувати функцію віджиму. Температура води для прання не повинна перевищувати 40 градусів. Виріб практично миттєво висихає в природних умовах і стійке до дії прямих сонячних променів. Скатертина збереже свій новий вид, форму і колір на довгі роки. Поверхню можна проутюжить зі зворотного боку теплою праскою.

Купити чудову скатертину можна за доступною ціною оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль допоможе створити в будинку атмосферу тепла і домашнього затишку. Модель стане правильним вибором в власний будинок і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Це так само відмінний подарунок для друзів і родичів. Такий текстиль стане в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
9862

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Arya Сервис
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 870,00 грн 2 200,00 грн
Ще один гарний набір для кухні. В даному наборі Ви знайдете гарні серветки розміром 40х40 см, а також власники та невелике підношення. Відомий турецький виробник текстильної промисловості Arya використовував тільки...
skatert-verolli-ed-07
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити скатертину Verolli ED-07 - краще рішення для прикраси Вашого будинку на тривалий час. Білосніжна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і має високу щільність. Такий скатертиною Ви прикрасите Вашу...
Скатерть Cicek pano
rating 0 відгуків
346,00 грн
Скатертина на стіл Cicek pano від відомого турецького виробника зроблена з мякого гобелена і прикрашена красивим малюнком з жаккардового переплетення. Приємна забарвлення і поєднання кольорів дозволять Вам прикрасити...
Скатертина ARYA Pansy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вам потрібно купити скатертину для Вашого столу високої якості? Тоді представляємо скатертину на стіл ARYA Pansy від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Вона виготовлена з дуже міцної тканини, яка...
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-ED-1972-gobelen skatert-Verolli-ED-1972-gobelen
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Скатертина Verolli ED-1972 , виконана з гобеленової тканини, допоможе прикрасити Ваш святковий стіл або доповнити інтерєр Вашої кухні приємною деталлю. Цікавий малюнок виконаний за допомогою ниток жаккардового...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти