Артикул:
20454

Скатертина Tivolyo Home VERONA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 167 бали. Ваш кошик буде загальним 167 бали який можна перетворити на ваучер на 167,00 грн.

3 351,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 260

Скатертина Tivolyo Home VERONA преміум класу від відомого турецького виробника, який спеціалізується на виготовлення високоякісного домашнього текстилю. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам і відповідає високим стандартам якості. Матеріал виконання - жаккард, до складу входить натуральний льон - 40% і поліестер - 60%, форма вироби - прямокутна. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні за допомогою Digital technology. Полотно натурального кольору прикрашене ніжними букетами блакитних кольорів і зображенням кухонного начиння. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим знаком.

Перш за все, скатертину - це той текстиль, який асоціюється домашнім теплом і затишком. Виріб є справжнім помічником господинь в облаштуванні комфортного побуту. Продукція володіє чудовими властивостями і якостями. Дивно міцна і зносостійка скатертину в нагоді в їдальні і на кухні. За допомогою текстилю можна легко і швидко оновити і прикрасити старі меблі або захистити нову від забруднення і пошкоджень. Скатертина привнесе особливий шарм в атмосферу і додасть інтерєру завершеного вигляду.

Жакардове переплетення виглядає дуже дорого і розкішно. Малюнок чіткий і реалістичний збереже свою привабливість, навіть після 300 прань. Матеріал прекрасно драпірується і рівно лягає на поверхню столу. Додавання синтетики збільшує термін експлуатації готового виробу і покращує зовнішні показники. Така скатертина не мнеться і не сповзає зі столу. Екологічно чиста поверхня не викликає подразнень на шкірі і алергічних реакцій. Простий, і в той же час, елегантний дизайн, дозволяє використовувати скатертину як повсякденно, так і при сервіровці святкового столу.

Текстиль простий у використанні і побуті. Матеріал має властивість відштовхувати забруднення, тому скатертина легко відпирається навіть при низькій температурі води. Виріб можна прати в пральній машині, воно швидко сохне в природних умови і не боїться сонячних променів. При необхідності скатертину можна погладити зі зворотного боку.

Таку дивовижну скатертину можна придбати в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціна приємно порадує своєю демократичністю. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Елітна скатертину, це прекрасний варіант подарунка за будь-що або торжества.

Деталі товару
20454

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
льон 40% - поліестер 60%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Verolli-ED-1972-gobelen
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Скатертина Verolli ED-1972 , виконана з гобеленової тканини, допоможе прикрасити Ваш святковий стіл або доповнити інтерєр Вашої кухні приємною деталлю. Цікавий малюнок виконаний за допомогою ниток жаккардового...
skatert-arya-ambrosia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 490,95 грн 4 107,00 грн
Скатертина ARYA Ambrosia від відомого турецького виробника прикрасить інтерєр кімнати своїм легким і красивим дизайном. Така скатертина допоможе підкреслити красу Вашої кімнати і Ваш вишуканий смак. Скатертина...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти