Артикул:
9278

Скатертина Verolli Med-01

Скатертина Verolli Med-01 від відомого турецького виробника зроблена з мякої жаккардової тканини і прикрашена цікавим вишитим малюнком. Завдяки високій щільності тканина легко відштовхує воду. Купити таку скатертину - радувати Ваших близьких красою і вишуканістю протягом довгого часу. Ви можете придбати цю модель в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 57 бали. Ваш кошик буде загальним 57 бали який можна перетворити на ваучер на 57,00 грн.

1 153,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220

Колір: білий, крем, шоколад, чорний.

Скатертина Verolli Med-01 від відомого турецького виробника виготовлена з високоякісно 100% поліестеру. Поверхня жаккардовая, прикрашена великим геометричним малюнком по всьому периметру. Пропонована модель має прямокутну форму і виконана в сяючому білому кольорі. Виріб гармонійно впишеться в будь-який інтерєр, скатертину виглядає дорого і розкішно. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Столове білизна, є невідємним атрибутом кухні і їдальні. Красива скатертина, перш за все, асоціюється зі святом. Сучасний текстиль виконує дві важливі функції, він захищає меблі від пошкоджень і забруднень, а так само несе естетичну функцію і виступає в ролі декору. За допомогою скатертини можна швидко оновити старі меблі і поміняти атмосферу в кімнаті.

Поліестер - це дуже міцна і довговічна синтетична тканина, вона широко використовується в текстильній промисловості і ідеально підходить для пошиття скатертин . Такий текстиль прослужить довгі роки активної експлуатації, повністю зберігши свій колір форму і привабливість. Виріб прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Стіл завжди буде виглядати охайно і акуратно, підкреслюючи хороший смак господарів. Гладенька поверхня має приголомшливий вид, приємна на дотик. Текстиль не викликає алергічних реакцій і відповідає високим стандартам якості і безпеки.

Білосніжна скатертина, це класичний варіант для оформлення святкового і повсякденного столу. Пропонована модель відрізняється своєю універсальністю і практичністю, її можна використовувати як повсякденно, так і в особливо урочистих випадках.

Текстиль простий в побуті, завдяки високій щільності поверхню відштовхує воду і забруднення. Після використання виріб досить протерти вологою ганчіркою. При необхідності можна прати в пральній машині при використанні миючих засобів. Сушити полотно коштує при природних умовах, гладити зі зворотного боку при низькій температурі.

Купити універсальну і практичну скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Це прекрасний вибір в свій будинок, виріб прикрасить інтерєр, створивши атмосферу тепла і затишку. Скатертина - це приголомшливий варіант подарунка для родичів і друзів, такий текстиль стати в нагоді в кожному будинку і довгий час буде радувати свого власника.

Деталі товару
9278

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 skatert-arya-kerman-krem-beyaz-147-224
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Kerman Krem-Beyaz зроблена з мякого жаккарда, прикрашена красивим малюнком і доповнена витонченим мереживом, що буде виглядати чудово на будь-якому столі і на будь-якій кухні. Тканина має...
skatert-verolli-kolca
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Verolli кільця доповнена красивими серветками і декоративними власниками для серветок. Жакардова тканина скатертини і серветок прикрашена красивим вишитим малюнком і кантом. Такий скатертиною Ви...
Скатерть Cicek pano
rating 0 відгуків
346,00 грн
Скатертина на стіл Cicek pano від відомого турецького виробника зроблена з мякого гобелена і прикрашена красивим малюнком з жаккардового переплетення. Приємна забарвлення і поєднання кольорів дозволять Вам прикрасити...
skatert-arya-delanto-krem-beyaz-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина на стіл Arya Delanto Krem-Beyaz від відомого турецького виробника стане приємним придбанням для Вас або ж подарунком для Ваших близьких. Мяка жакардова тканина прикрашена красивим малюнком і підкреслена...
skatert-verolli-ed-180
rating 0 відгуків
1 968,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-180 вражає своєю вишуканістю та оригінальністю. Турецький виробник використовував кращу тканину для краси Вашого будинку і інтерєру. Вона прикрашена приємною бахромою, яка доповнює цю...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-med-01 skatert-verolli-med-01
rating 0 відгуків
1 153,00 грн
Скатертина Verolli Med-01 від відомого турецького виробника зроблена з мякої жаккардової тканини і прикрашена цікавим вишитим малюнком. Завдяки високій щільності тканина легко відштовхує воду. Купити таку...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти