Артикул:
20415

Постільна білизна з покривалом Cotton Box FANCY LACIVERT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 133 бали. Ваш кошик буде загальним 133 бали який можна перетворити на ваучер на 133,00 грн.

2 668,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Покривало 220х230

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Постільна білизна з покривалом Cotton Box FANCY LACIVERT виготовлено з високоякісного 100 % бавовняного волокна, тканина виконання - ранфорс. Авторитетний турецька виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини високою якістю і яскравими дизайнерськими рішеннями своєї продукції. Біле постільна білизна прикрашено малюнком у вигляді орнаменту в східному стилі. Такий комплект відрізняється практичністю і красою. Виріб гармонійно доповнюється покривалом синього кольору. Ліжко завжди матиме неперевершений зовнішній вигляд, наповнюючи атмосферу теплом і затишком. Продається комплект у фірмовій подарунковій упаковці від виробника.

В арсеналі кожної господині знайдеться кілька комплектів постільної білизни на всі випадки життя. Від якості виробу прямо залежить сон і самопочуття людини. Важливо підібрати текстиль, який буде задовольняти всі потреби. Пропонований комплект відповідає європейським стандартам високої якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергію і подразнень на шкірі, це важлива характеристика, адже білизна безпосередньо контактує зі шкірою.

Ранфорс - це нова тканина, яка зявилася на ринку текстилю недавно, і вже встигла завоювати любов і довіру споживачів. Від інших бавовняних матеріалів ранфорс відрізняється більш щільним переплетінням сильно скручених більш тонких бавовняних ниток. Завдяки цим особливостям виробництва, тканину наділяється надзвичайною міцністю та зносостійкістю, при цьому вона легка і дуже ніжна на дотик. Матеріал не мнеться і відмінно драпірується. Білизна занурить сплячого в ніжне хмарка і подарує солодкі сни.

Текстиль прекрасно вбирає зайву вологу, зберігаючи при цьому відчуття сухості поверхні. Висока повітропроникність і здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру забезпечує максимальний комфорт при використанні вироби, як влітку, так і взимку. Постільна не накопичує пил і статичну електрику.

Комплект здатний витримати до 300 машинних прань без шкоди для зовнішнього вигляду і корисних якостей. Сушити текстиль краще в распрямлённом вигляді на відкритому повітрі. Білизна швидко сохне, стійкий до дії ультрафіолету, не дає усадки.

Придбати набір постільної білизни з покривалом, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Купівля обовязково принесе радість і буде корисною в побуті. Це найпрекрасніший варіант подарунка, який відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
20415

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт FL 29
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо неймовірно ніжний комплект постільної білизни Love You FL 29 від іменитого виробника текстильної промисловості з Туреччини. Компанія використала для пошиття кращу сатинову тканину, яка чудово підходить...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0026
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з сатину від турецького виробника, прикрашене яскравими логотипами і кліткою. Зроблене з сатину високої якості, таке постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок. А яскравий...
TAC Ranforce Elenor
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Elenor з красивими візерунками на кавовому фоні - подарувати турботу і тепло Вашим близьким. Постільна білизна виконано з натурального 100% бавовни, мяке і ніжне, подарує Вам комфортний...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти