Артикул:
9411

Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion

Для Вашої юної чарівниці і королівни турецька бренд виготовив прекрасне постільну білизну
Tac Barbie Face of fashion , зроблене з ранфорса із зображенням ляльки Барбі. У комплекті постільної білизни є не тільки яскравість, ще він мякий і високоякісний. Це забезпечить тривале користування і відмінний стан вироби через час. Упаковка йде в подарунок від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект підліткового постільної білизни Tac Barbie Face of fashion від провідного виробника родом з Туреччини. Ця торгова марка понад півстоліття радує споживачів своєю високоякісною продукцією. Виріб має відповідну сертифікацію і відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. До складу входить 100% бавовняне волокно Егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Простирадло на гумці, що забезпечує додаткову зручність у використанні. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Яскраве і красиву білизну обовязково сподобається юної леді. Виріб прикрашено зображенням улюбленої героїні - Барбі. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Важливість сну для зростаючого організму складно переоцінити, дуже важливо підібрати правильне постільна, яке буде забезпечувати комфортний сон. Продукція здатна задовольнити найвибагливіших споживачів. Екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, щільність якої в рази перевищує щільність бязі. При цьому білизна легке і повітряне, з мякою і ніжною поверхнею, такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких сильно кручених ниток.

Головною особливістю текстилю з цього чудесного матеріалу, є здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Не залежно від пори року, на такій білизні буде зручно спати. У літню спеку поверхню порадує охолоджуючим ефектом, а взимку - зігріватиме. Зайва волога швидко виводиться, завдяки високій гігроскопічності тканини. Білизна не накопичує статичну електрику і добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати.

Постільна з ранфорса характеризується своєю стійкістю і зносостійкістю, його можна прати в пральній машині. Малюнок, нанесений за допомогою новітніх технологій, зберігає сою яскравість і привабливість під час всього періоду експлуатації. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах і легко прасувати.

Купити такий феєричний постільний комплект можна в нашому інтернет магазині за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Неординарне, модне білизна стане прикрасою дитячої кімнати, підкреслить індивідуальність своєї власниці, подарує міцний сон і солодкі сни. Текстиль стане прекрасним вибором для власної дитини і послужить універсальним подарунком для дівчаток з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
9411

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
наволочки
50 * 70
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Amor Paris Palace krem евро
rating 0 відгуків
5 910,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Amour Paris Palace - забезпечити приємний і комфортний сон. Постільна білизна кремового кольору, прикрашене неповторним мереживом, з матовою поверхнею і шовковим блиском....
КПБ Arya  Gehren
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна в спальню ділових людей? Тоді зверніть свою увагу на комплект постільної білизни Arya Gehren від популярного виробника текстильної промисловості з сонячної Туреччини. Такий комплект...
КПБ ARYA Сатин Шовк  Nancy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни ARYA Сатин Шовк Nancy найкраще любителям хижаків. Яскравий малюнок із зображенням леопарда додасть особливий шарм Вашій спальні, а мякий сатин подарує приємний сон. Тканина міцна,...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Для Вашої юної чарівниці і королівни турецька бренд виготовив прекрасне постільну білизну Tac Barbie Face of fashion , зроблене з ранфорса із зображенням ляльки Барбі. У комплекті постільної білизни є не тільки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти