Артикул:
23055

Полотенце Philippus Miss Cotton 50*90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник налічує багатовікову історію. Спочатку люди використовували як рушники відріз тканини. Перші махрові рушники зявилися на Сході. Сучасного вигляду рушник набуло в кінці 18 століття і з тих пір не поступається своїм лідерством за попитом. Пропоноване турецьке рушник від провідного виробника допоможе створити затишок і зробити водні процедури максимально комфортними.

Рушник Philippus Miss Cotton 50 * 90 на 100% складається з натуральної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. Модель представлена в широкому асортименті пастельних відтінків, серед інших сірий, рожевий, блакитний, бузковий та інші кольори. Рушник виконано в класичному стилі, краю прикрашені акуратним бортиком. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

Махрова тканина складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з нитки основи. Така структура тканини наділяє її безліччю корисних якостей. Поверхня рушники дивно мяка і ніжна на дотик. Виріб має високу гігроскопічність. При контакті зі шкірою здійснюється легкий масаж, який покращує мікроциркуляцію крові. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, рушник швидко сохне при природних умовах. Це перешкоджає розмноженню патогенних мікроорганізмів і грибків. Натуральний і екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Виріб легко переносить часті прання, навіть після 250 прань рушник збереже свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 600-700 оборотах. Температура води становить 40-60 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах в распрямления вигляді.

Прекрасне рушник можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю і зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і друзів. Текстиль послужить чудовим варіантом подарунка. Виріб можна піднести з будь-якого урочистого приводу або просто в знак уваги і подяки.

Деталі товару
23055

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Meteor 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір з двох витончених рушників Meteor в прекрасній подарунковій упаковці порадує будь-кого. У комплект входить лицьове і банний рушник їх приємною двосторонньої махри. Цей матеріал відмінно вбирає вологу і не...
Рушник Berra jakarli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове рушник для дому та відпочинку. Мякий ворс, красиві відтінки і хороша гігроскопічність роблять таке рушник кращим варіантом для улюбленого будинку. Рушник неодмінно сподобається Вам, Вашим рідним і близьким....
polotence-philippus-dolphins-bukle-70-140-bannoe
rating 0 відгуків
226,00 грн
Махровий рушник Dolphins dry 70 * 140 від відомого турецького виробника приємно здивує Вас своєю мякістю, високою якістю виконання і теплими кольорами. Рушник зроблено з турецького бавовни, має високу щільність і...
Рушник Pupilla Hunkar
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити рушник з модала (евкаліпт) від турецького виробника Pupilla - порадувати себе і своїх близьких чудовою мякістю. Відмінна якість рушники дозволить їм користуватися довгий час. Модал дуже швидко вбирають вологу,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти