Артикул:
21975

Постільна білизна Marie Claire євро

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудову колекцію постільної білизни Marie Claire від відомого турецького виробника. Модельний ряд представлений в красивих кольорах, і кожен комплект прикрашений великою кількістю квітів.

Постільна білизна виконано з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість, зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина ранфорс, завдяки бавовняному волокну має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з ранфорса дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Кожен комплект постільної білизни радує погляд чудовим поєднанням красивого малюнка з приглушеним фоном в пастельних тонах . Таке забарвлення діє заспокійливо, це безсумнівно, дозволить Вам повноцінно розслабитися і швидко заснути. При виробництві цього постільної білизни використовуються тільки натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, що забезпечує яскравість і насиченість кольорів і малюнка після безлічі прань.

Постільна білизна Marie Claire, Ви можете в нашому зручному інтернет-магазині , за найкращою ціною. Наш асортимент постійно оновлюється, тому ми завжди можемо запропонувати широкий вибір домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких виробників. У нас оперативна доставка, а наші менеджери завжди допоможуть зробити правильний вибір розміру, і підберуть модель під ваші побажання.

При виборі розміру, хочемо уточнити, що дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Такий розмір постільної білизни ідеально підходить для великому ліжку. Приємна забарвлення прикрасить вашу спальню, а сон і відпочинок на цьому чудовому постільній білизні принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з ранфорса, досить простий і зручний, просто дотримуйтеся рекомендацій від виробника:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні та відомі порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати бавовняна постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс досить стійкий до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити будь-яку модель постільної білизни Marie Claire з ранфорса, можна як оптом, так і в роздріб за найкращою ціною. Наш інтернет-магазин Sweet Home спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого будинку.

Також в нашому великому асортименті, Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та халати, дрібні махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників, за доступними цінами.

Наші менеджери завжди готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21975

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Мустанг BV M 0025
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо Вам подобаються коні і мрієте стати відмінним жокеєм, тоді даний комплект постільної білизни для створений Вас. Відмінне реалістичне зображення вільних коней зробить Вас на крок ближче до мрії. Мікрофібра...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Yesil
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний турецька комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Yesil від відомого виробника подарує Вашій спальні нові фарби і стане приємним доповненням. Мяка тканина ранфорс має високу щільність, стійка до...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти