Артикул:
12324

Постільна білизна Tac baby Dora

Комплект дитячої постільної білизни від турецької марки Tac baby Dora сподобається маленьким любителям Даші-мандрівниці. Допитливі маленькі дітки будуть швидко засипати на такому ліжку, і бачити тільки чарівні і казкові сни. Мякий ранфорс забезпечить здоровий відпочинок Вашій дитині. Купити комплект постільної білизни можна в роздріб або оптом.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 180

Наволочка - 35 х 45 х 2

Дитяча постільна білизна Tac baby Dora від преміального турецького виробника, який понад півстоліття радує споживачів високоякісною продукцією. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. Продукція на 100% складається з натурального бавовняного волокна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок набивним (друкованим) способом. Модель оформлена в стилі улюбленого мультика для малюків «Пригоди Даші мандрівниці». Поверхня прикрашена великим зображенням головної героїні. Забавні картинки захоплять і порадую малюка, налаштувавши на приємні сни. Комплектується в красиву упаковку від торгової марки.

Ранфорс - це мяка і ніжна тканина, яка має високу міцність і довговічність. Для виготовлення тканини використовують сильно скручені бавовняні волокна. Білизна прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Дитяча ліжечко завжди буде виглядати свіжо і охайно, навіть без зовнішнього покривала, це дуже зручно і практично. Виріб повністю гіпоалергенний і безпечно для щоденного використання, не викличе подразнень навіть на самій ніжній дитячій шкірі.

Пориста структура бавовни наділяє білизна високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога буде швидко абсорбуватися і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості поверхні. Шкіра вільно насичується киснем і дихає, це виключає виникнення парникового ефекту і запарювання. Текстиль з ранфорса славиться своєю здатністю адоптіроваться під навколишнє середовище. У холодну пору року виріб допоможе зігрітися і утримати тепло, а в літню спеку подарує свіжість і легку прохолоду.

Текстиль здатний витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши при цьому свою форму, яскраві кольори і привабливість. Для прання краще використовувати неагресивні миючі засоби, температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити білизну слід в природних умовах в провітрюваному місці. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити прекрасне постільну білизну можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Доступна ціна зробить придбання ще більш приємним. Текстиль послужить чудовим подарунком для молодих батьків і їх малюка. Виріб відрізняється своєю універсальністю, комплект можна подарувати з приводу і нагоди: будь то виписка з пологового будинку, День народження або Новий рік. Комплект білизни не має термінів придатності, він точно стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
12324

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья HOBBY Sateen Deluxe Avangarde коричневый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей чудовий і цікавий комплект постільної білизни стане приємним прикрасою вашої спальні і доповненням інтерєру. Зроблено постільна відомим турецьким виробником з мякої тканини ранфорс, яка подарує Вам приємний сон і...
Комплект постільної білизни Love You Едем блакитний
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Чудове постільна білизна Love You Едем від відомого турецького виробника виконано з кращого сатину. Висока якість тканини і відмінне виконання дозволять Вам прикрасити ліжко і насолодитися незабутньою мякістю під...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0080 Хонсю
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Перед Вами чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Виконаний в японському стилі, прикрашений квітами різних відтінків на білому тлі, нагадує свіжий сніг, який випав. Безсумнівно, таким...
Нещодавно переглянуто
TAC BABY DORA TAC BABY DORA
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни від турецької марки Tac baby Dora сподобається маленьким любителям Даші-мандрівниці. Допитливі маленькі дітки будуть швидко засипати на такому ліжку, і бачити тільки чарівні і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти