Артикул:
21647

Постільна білизна TAC normal saten Mariel

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Це красиве сатинову постільну білизну TAC normal saten Mariel своїм шикарним виглядом легко прикрасить інтерєр вашої спальні, і а незабутня мякість тканини по тактильним відчуттям нагадує шовк, але при цьому такий комплект можна придбати за доступною ціною.

цей комплект, зроблений з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, подарує вам приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню стійкість до зминання і утворення катишек, саме за це цінуються вироби на основі сатину, і тому так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Приємна забарвлення постільного комплекту легко прикрасить інтерєр вашої спальні. Вона діє заспокійливо, і легко дозволить повноцінно розслабитися і заснути. Тканина має легкий ефект шовковистості, завдяки особливо технологією переплетення ниток, що виглядає красиво і цікаво. Елегантний орнамент, легко створює потрібну атмосферу в спальні і стане гідним доповненням декору. Натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечать яскравість і насиченість кольорів навіть після декількох сотень прань.

Постільна білизна TAC normal saten Mariel з мякого сатину, Ви можете в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Дана модель постільної білизни представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

підодіяльник - 200 х 220 см,

простирадло - 230 х 260 см,

наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично прості і зручні:

  • Перш за все, прати постільну білизну з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує завжди широкий вибір кращого постільної білизна для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Mariel можна оптом і в роздріб за доступною ціною.

Тут Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та набори рушників, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки турецького текстилю для дому з Кталог найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
21647

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Передзвін"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальний дизайн постільної білизни освіжить інтерєр Вашої спальні! Весь комплект начебто посипаний зеленими листочками, суцвіттями липи і прикрашений бузковими дзвіночками. Зворотний бік підодіяльника і...
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION GRI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни Cotton Box SATEN FASHION GRI турецького виробництва, зроблений для комфортного сну і відпочинку. Мяка і гладка сатинова тканина подарує вам приємні відчуття і гарний настрій на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти