Артикул:
21229

Постільна білизна KRISTAL Belle gul kurusu

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Belle gul kurusu представлено на споживчому ринку від турецької компанії, яка давно зарекомендувала себе, як виробник першокласного товару. Дана продукція відповідає всій європейській сертифікації, що говорить про високу якісність і безпеки продукту. Постільна білизна виготовлена з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Комплект представлений в ніжних білих і рожевих тонах, на постільному виконана романтична композиція "Париж". На поверхні білизни ніби виконаний розповідь про листування закоханих, так як ліжко прикрашена дрібним візерунком - Ейфелевої вежі, навколо якої парять метелики і розпустилися тендітні квіти, а серед них зображені штамповані листи. З таким текстилем в спальній кімнаті буде витати гармонія і закоханість, а ліжко виглядати свіжо і акуратно. Комплект поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Кожен з нас в нічний час хоче повноцінно відпочити від напруженого дня, зануритися в світ сну і фантазій, але не правильно вибране постільна білизна, може зіпсувати весь відпочинок. Тому до покупки текстилю треба ставитися відповідально. Представлений комплект білизни з ранфорса, як краще підійде для сну. Ранфорс - це тканина, яку отримують за допомогою своєрідного полотняного переплетення основних кручених ниток і качка, що робить тканину дуже міцною і щільною, при цьому надзвичайно ніжною і мякою.

Крім цього, має ще ряд особливостей, які більше подарують комфорту і затишку в домі. Перш за все, матеріал виключно натуральний, екологічно чистий, що забезпечує безпеку у використанні і гіпоалергенність. Володарям ніжної і чутливої шкіри тепер не навіщо переживати, так як потертості і роздратування виключені.

Повітропроникність і гігроскопічність ранфорса зробить сон ще більш приємним, адже волога швидко абсорбується і виводиться назовні, також забезпечать тепловий баланс, що допоможе відчувати себе комфортно як влітку, так і взимку. Білизна не допускає створення парникового ефекту, що запобігає появі шкідливих мікроорганізмів.

Догляд за постільною білизною дуже простий, досить стандартною прання при 40 градусах в пральній машині. Рекомендується використовувати щадні миючі засоби, без додавання відбілювача. Сушка підійде як машинна (середнього віджиму), так і в природних умовах, в распрямления вигляді. Навіть при багаторазової чищення білизни, текстиль збереже свій первісний вигляд, кольору стійкі до вицвітання і линьки, виключена деформація. Тканина трудносмінаема, відсутні глибокі заломи, що дозволяє відмовитися від прасування, при необхідності, допустима прі не високих температурах.

Купити такий чудовий комплект можна в нашому інтернет-магазині як оптом, так і в роздріб. Пропонується постільна білизна за найнижчими цінами, що безсумнівно порадує покупця. Придбати такий просочений любовю комплект коштує і собі, і на подарунок. Близькі люди обовязково оцінять презент, адже він подарує чудовий настрій та комфорт у використанні.

Деталі товару
21229

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Басра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни з неповторним дизайном стане прикрасою Вашої спальні. Благородні кольори і мяка мікрофібра подарують приємний сон і відпочинок. Тканина приємна на дотик, міцна, гіпоалергенна,...
Комплект постільної білизни Hobby Bamboo Diamond Stripe 200 * 220/4 * 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з бамбукового волокна від турецького виробника торгової марки Hobby Diamond Stripe - чудовий подарунок, як для себе улюбленої, так і для своїх близьких і рідних. Чудовий сатин порадує вас...
Комплект постільної білизни ARYA Шовк Однотонний Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Незвичайний ліловий колір на шовковій тканині - гарантований ошатний ефект в обстановці спальні. Тканина переливається і блищить, вона гладка і дуже приємно торкається до тіла. У такій прохолодною ліжку з задоволенням...
Комплект постільної білизни First Choice Sweta
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Sweta . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти