Артикул:
20659

Постільна білизна TAC Saten Basic murdum

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 170 бали. Ваш кошик буде загальним 170 бали який можна перетворити на ваучер на 170,00 грн.

3 418,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Комплект постільної білизни TAC Saten Basic murdum від провідного турецького виробника з багаторічним досвідом роботи. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - сатин. Однотонне постільна білизна насиченого фіолетового кольору підійде для інтерєру сучасної квартири і заміського будинку. Вишуканий, і в той же час, практичний комплект здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Комплектується набір в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна виконує не тільки декоративну функцію, прикрашаючи інтерєр, але і допомагає створити атмосферу тепла і домашнього затишку. Основним завданням текстилю є забезпечення комфортних умов для здорового і міцного сну. З цими завданнями чудово справляється пропонований комплект. Сатин, з якого пошито постільна, володіє прекрасними споживчими властивостями. Тканина дуже легка і приємна на дотик. Внутрішня сторона міцна і шорстка, а зовнішня гладенька і блискуча з благородним відливом. Такий ефект досягається завдяки особливому способу переплетення ниток двох видів, більш товстих і тонких, але сильно скручених між собою.

Текстиль прекрасно драпірується і згладжує всі нерівності. За рахунок шорсткою основи він надійно фіксується на ліжку і не совається під час використання. Матеріал не мнеться і не накопичує статичну електрику. Ліжко завжди буде виглядати чудово, навіть без використання декоративного покривала.

Поверхня не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання. Це дуже важливий показник, адже текстиль найчастіше має безпосередній тривалий контакт зі шкірою. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тіло завжди дихає, а зайва волога швидко вбирається і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. У жарку пору білизна порадує легкої прохолодою, а в холодну допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб на довгий час збереже свій первинний зовнішній вигляд і форму. Текстиль прекрасно переносить часті машинні прання, рекомендована температура води 40 градусів. Постільна швидко сохне в природних умови зберігаючи рівну поверхню. Білизна практично не потребує прасування.

Купити високоякісний текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це вигідне придбання в свій будинок і завжди потрібний і актуальний подарунок для друзів і родичів.

Деталі товару
20659

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0055
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одне чудове 3D постільна білизна Bella Dona від турецького виробника, яке прикрашає яскравий рожевий квітка орхідеї, що додає йому більшої привабливості. Комплект виконаний з сатину високої якості, що неодмінно...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ranforce-mimosa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce MIMOSA прекрасно доповнить інтерєр Вашої спальні своїм красивим видом. Постільна зроблено з мякої тканини ранфорс, яка має високу щільність і мякість завдяки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти