Артикул:
19389

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE HELIA PUDRA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Побувати в казці мрія кожної дівчини, а для цього потрібно сама малість, лише зануритися в солодкий сон, який подарує постільна білизна Cotton Box MODE LİNE HELIA PUDRA від турецького виробника. Виготовлено з 100% бавовни, матеріалом для білизни послужив ранфорс, що володіє високими якостями.

Так ранфорс наділив виріб досконалої мякістю і шовковистою фактурою, яка зраджує відчуття легкості і парирування на хмарці, тим самим надаючи повноцінний відпочинок під час сну. Натуральність волокна дає гарантію на безпеку у використанні і гіпоалергенний, що дозволяє користуватися виробом усіма членами сімї. Також запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів.

Матеріал дуже міцний і щільний, за рахунок особливого способу перекручування по діагоналі ниток, така білизна ще довго буде в експлуатації. При цьому він повітропроникний і гігроскопічний, тим самим дозволяючи тілу знаходиться в комфортному стані. А властивості терморегуляції, контролюють природний баланс тепла тіла, що лише покращує сон, робить його міцним і затишним.

Висока зносостійкість дозволяє виробу проходити безліч разів програму стріки з миючими засобами, при цьому зберігаючи свій первісний вигляд. Тканина також стійка до деформацій і вицвітання. Чи не боїться прямих сонячних променів і стійка до линяння. Поверхня не робить глибоких заломів, не мне, що завжди дозволяє мати виробу привабливий вигляд.

Комплект постільної білизни виконаний в різноманітних світлих і рожевих тонах. Наволочки з бортами і простирадло мають колір гортензії, що надзвичайно красиво. А на підодіяльнику - основна квіткова композиція по середині, в той же час, за рахунок дрібних квітів на ніжно-рожевому тлі, по всьому периметру зроблений бордюр. Великі троянди як на підодіяльнику, так і на наволочках, створюють враження картини маслом, занурюють в казкову атмосферу. Таке виконання зраджує ліжка охайності і акуратності.

Купити таке постільну білизну можна в нашому інтернет - магазині оптом і в роздріб. Представлено в подарунковій упаковці від виробника. Послужить прекрасним подарунком до будь-якого свята як близьким, так і колегам по роботі. Внесе в кімнату володаря незвичайного вишуканості і витонченості. Чи стане не тільки практичним подарунком, а й особливим дизайнерським рішенням. Внесе свій штрих в інтерєр спальної кімнати.

Деталі товару
19389

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Сатин Fashion Anastasio
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудове постільна білизна Arya Fashion Anastasio з нової модної колекції від турецького виробника. Постільна виконано з сатину високої якості на основі 100% бавовняного волокна, що неодмінно принесе...
Комплект постельного белья TAC SATEN  SAVA
rating 0 відгуків
3 601,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни турецького виробництва Tac Saten Sava. Вироби виготовлені з сатину високої якості. Малюнок поєднує леопардовий принт і акуратну клітку в бежево-чорних тонах з...
КПБ ARYA Жаккард  Люкс  Antibes
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Жаккард Люкс Antibes від відомого турецького виробника неодмінно сподобається Вам і Вашим близьким. Виконаний з красивою бавовняної тканини, щільної, приємної на дотик і надзвичайно...
КПБ Ozdilek детский с пледом
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Ozdilek дитячий з пледом від турецького виробника - подарувати тепло і мякість вашому малюку. Виконано з натуральної бавовни високої якості, мяке і ніжне, створить відчуття комфорту...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти