Артикул:
19628

Постільна білизна TAC ranforce Adelia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Adelia виготовлений з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Ведучий турецька виробник ретельно стежить за відповідністю своєї продукції міжнародним стандартам якості і безпеки. Пропоноване білизна оформлено в рожевому кольорі, поверхня прикрашена принтом у вигляді квіткової композиції і метеликів. Малюнок нанесений друкарським способом. Текстиль просочений романтикою і ніжністю, якою і наповнить атмосферу в спальні. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Пропоноване постільна білизна пошито з нового виду бавовняної тканини - ранфорса. Для виготовлення матеріалу бавовна багаторазово очищають, а потім нитки скручують між собою. Такий спосіб виробництва наділяє тканину унікальними властивостями. На дотик білизна дуже мяке і ніжне. Пропонований текстиль характеризується високою зносостійкістю. Виріб прекрасно драпірується і рівно лягає на будь-яку поверхню. Під час використання білизна не мнеться, ліжко буде мати охайний і красивий вид, навіть без декоративного покривала.

Гіпоалергенний склад ранфорса забезпечує його повну безпеку і високі гігієнічні показники. Білизна рекомендовано для щоденного використання людьми з особливо чутливою шкірою і дітьми. Поверхня антистатична і добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Що виділяється тілом волога швидко ліквідується, завдяки високій гігроскопічності тканини. Головною особливістю білизни з ранфорса вважається здатність підтримувати оптимальний температурний баланс не залежно від температури в приміщенні. Комплект буде комфортно використовувати, як влітку, так і взимку.

Текстиль простий в побуті і не вимагає додаткового догляду. Постільна легко стирається і прасується. Рекомендована температура води для прання 40-60 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійке до дії ультрафіолетових променів. Білизна збереже свою зовнішню привабливість, первинний колір і форму, навіть через 200 циклів машинного прання.

Купити комплект представленого постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, прикрасить і освіжить приміщення. Високоякісна білизна забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну. Це чудовий подарунок для друзів і родичів по особливому урочистої нагоди чи на свято.

Деталі товару
19628

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0021
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з сатину від турецьких майстрів виконаний дуже якісно і стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Яскраві сердечка прикрасять Вашу кімнату, а мякий і ніжний сатин...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Віола"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З постільною білизною Love You "Віола" Ваша спальня завжди буде виглядати ошатною! Лицьова сторона підодіяльника світлої забарвлення, на передньому плані прикрашена бежевими кольорами, а на задньому плані...
Комплект постільної білизни Tirotex жатка полуторка
rating 0 відгуків
0,00 грн
Відмінний варіант постільної білизни для любителів оригінальних рішень. Жатка один з найцікавіших видів. Тираспольська фабрика постаралася зробити якісний комплект постільної білизни, який цінують наші бабусі і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти