Артикул:
19407

Постільна білизна Cotton Box SATEN TAYLOR BORDO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло : 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Розмір сімейний:

Підодіяльники: 160 х 220 см. (2 шт)

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни COTTON BO х SATEN TAYLOR BORDO , від провідного турецького бренду. Виготовлений у відповідності з усіма нормами європейських стандартів високої якості. У складі вироби 100% натуральний хлоп, тканину виконання - сатин. Виріб поставляється в картонній, подарунковій упаковці від виробника.

Під час сну в організмі відбуваються відновні процеси, тому якісний відпочинок так важливий для повноцінного, активного життя. Створити оптимально комфортні умови для відпочинку допоможе дане сатинове постільна білизна.

Поверхня такого білизни по відчуттях дуже нагадує шовк, вона блискуча і гладенька. Основа у сатину шорстка, що дозволяє білизни не ковзати по поверхні ліжка. Від інших бавовняних тканин відрізняється способом переплетення ниток. Завдяки якому, текстиль виходить щільним і міцним. Володіє високим показником зносостійкості.

Серед корисних якостей, варто відзначити високу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні, тіло залишається сухим. Чи не створюється парниковий ефект, шкіра завжди дихає. Використовувані матеріали гіпоалергенні, тому запобігають роздратування і потертості на тілі.

Спати на такій білизні одне задоволення, воно мяке, шовковисте, не накопичує статичну електрику, а значить благотворно впливає на серцево-судинну систему . Володіє функцією теплообміну, незалежно від навколишньої температури, створить комфортні умови для сну.

У побуті за текстилем легко доглядати, досить делікатного прання, добре сохне в природних умовах, не вимагає прасування. Поверхня не мнеться і не утворює складок. Стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень.

Має неперевершений дизайн, який занурить власника в атмосферу королівської розкоші. Насичений бордовий комплект, прикрашений золотими вензелями, простирадло і один комплект наволочок виконані в однотонному бежевому кольорі, що надає виробу легкості і витонченості.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет- магазині оптом і в роздріб. Постільна білизна завжди буде актуальним подарунком, який вигідно відрізняється своєю універсальністю. Постіль можна презентувати кому завгодно, як близькій людині, так і колезі по роботі. За будь-якого приводу і нагоди, будь то ювілей або професійне свято. Адже такий текстиль викличе лише позитивне враження від свого зовнішнього вигляду, а також обдарує свого володаря чудовими якостями в користуванні.

Деталі товару
19407

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Полуничка"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Набір постільної білизни виконаний в сірому кольорі і декорований зображенням яскравих кольорів і полуниці. Лицьова поверхня підодіяльника леопардового забарвлення сірого кольору, прикрашена великим малюнком квітів,...
Комплект постільної білизни Arya Сатин Fashıon Alfreda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Arya Сатин Fashıon Alfreda - внести родзинку в Вашу стильну спальню і подарувати здоровий сон. Комплект прикрашають благородні кольори і принт Louis Vuitton. Виконаний з сатину...
Комплект постільної білизни ARYA сатин-люкс Altro
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красивий і стильний комплект постільної білизни від відомої турецької торгової марки стане для Вас приємним придбанням. Білий відтінок, відмінний колір, який легко впишеться в інтерєр будь-якої спальні, а мякий і...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Lilac
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
За королівськи розкішний комплект постільної білизни з жаккарда від відомого турецького виробника торгової марки Arya, наповнить вашу спальню вишуканою розкішшю. Мяка і ніжна жакардова тканина прикрашена чудовою...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-nature
rating 0 відгуків
5 924,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Nature від турецького виробника поєднує в собі чудову мякість сатиновою тканини і красу шовкової. Сатинова простирадло має приємний однотонний відтінок, підодіяльник ж...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти