Артикул:
11033

Постільна білизна TAC RANFORCE Kaylee

Чудові квіти зображені на новому білосніжному постільній білизні від провідного виробника текстильної промисловості ТАС. Матеріалом для пошиття став ранфорс, який володіє міцністю, довговічністю і гігроскопічністю. Такий комплект постільної білизни подарує Вам відмінний денний відпочинок і нічний сон.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC RANFORCE Kaylee високоякісного турецького виробництва виготовлений з 100% бавовни. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Торгова марка широко відома на європейському ринку і має бездоганну репутацію. Продукція славиться високою якістю і гарним дизайнерським оформленням виробів. Пропонована модель виготовлена в білому кольорі, поверхня посипана ніжними польовими квітами. Комплект виглядає дуже оригінально і свіжо, постільна прикрасить спальню і створить затишну атмосферу в кімнаті. Комплектується в красиву упаковку від виробника.

Пропоноване постільна білизна здатна забезпечити максимально комфортний та здоровий сон. Ранфорс - це прекрасний натуральний матеріал, який не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Тканина дуже щільна, але при цьому ніжна і мяка на дотик. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких додатково очищених бавовняних ниток, які для додання їм міцності скручують між собою. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. На поверхні не зявляються катишки і заломи. Постіль завжди матиме бездоганний привабливий зовнішній вигляд.

Виріб має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Поверхня білизни швидко вбирає вологу і виводить її назовні, зберігаючи відчуття сухості. Тіло безперешкодно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на стані серцево - судинної системи. Комплект підійде для всесезонного використання. Білизна подарує легку прохолоду в жарку пору року і допоможе зігрітися в холодну.

Текстиль простий у використанні, білизна добре переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Сушити виріб потрібно в ретельно распрямления вигляді, при природних умовах, в провітрюваному місці. Виріб стійкий до ультрафіолетових променів і механічного впливу. При необхідності можна пропрасувати білизна зі зворотного боку.

Купити чудовий гарнітур можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Прекрасне білизна подарує масу приємних відчуттів і порадує неперевершеним якістю. Це вигідне придбання в власний будинок і чудовий варіант для подарунка. Домашній текстиль, це універсальний і завжди затребуваний презент, який принесе радість з приводу і нагоди.

Деталі товару
11033

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин B 0014
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Достаток квітів просто зашкалює в новому постільній білизні з сатину від турецької торгової марки Bella Dona . Постільна білизна зроблено чудово і порадує вас своїм відмінною якістю, а сон і відпочинок на такому...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Debora
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни, який просто створений для максимального комфорту і гарного настрою. Порадуйте себе справжнім турецьким якістю, мякістю сатиновою тканини і кращими відчуттями від сну і відпочинку....
Нещодавно переглянуто
TAC RANFORCE  Kaylee TAC RANFORCE  Kaylee
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові квіти зображені на новому білосніжному постільній білизні від провідного виробника текстильної промисловості ТАС. Матеріалом для пошиття став ранфорс, який володіє міцністю, довговічністю і гігроскопічністю....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти