Артикул:
19573

Постільна білизна TAC PJ Masks Hero glow

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 106 бали. Ваш кошик буде загальним 106 бали який можна перетворити на ваучер на 106,00 грн.

2 126,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний, зроблений з натуральної бавовняної тканини комплект білизни TAC PJ Masks Hero glow. Ця серія постільної білизни від турецького виробника TAC, відома своєю високою якістю, оригінальними та яскравими малюнками. Кожен такий комплект стане самим приємним подарунком для вашої дитини чи підлітка.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Купити постільна білизна TAC PJ Masks Hero glow, можна легко і швидко в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • простирадло - 100 x 200 см - 1 шт (на гумці)
  • підодіяльник (і) - 160 x 220 см - 1 шт
  • наволочка (і) - 50 x 70 см - 1 шт

Такий комплект дитячої постільної білизни стане приємною покупкою для вас і подарує вашій дитині гарний настрій і комфортний сон.

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Купити комплект постільної білизни TAC PJ Masks Hero glow можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові , Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію, щоб ви якомога швидше отримали бажану покупку.

Деталі товару
19573

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Особливі характеристики
Світиться в темряві
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді комплект постільної білизни First Choice ranforce - для Вас. Комплект відмінно поєднується з інтерєром кімнат, які оформлені в стилі кантрі або модерн....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти