Артикул:
10498

Плед Vladi Пекін 140х200

Якісний плед з вовни від українського виробника  Владі Пекін огорне теплом та затишком всю родину . Прекрасна якість виробу дозволить користуватися пледом довгі роки без втрати якості . Його можна легко прати в машинці . Забарвлення пледів в асортименті . Дозвольте собі трохи комфорту після трудового дня .

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Пекін торгової марки VLADI виконаний з 100% акрилу. Чи стане відмінним придбанням в будинок. Виготовлений у відповідності з європейськими стандартами якості. Випускається провідним українським виробником, який зарекомендував себе дуже високо на ринку в даному сегменті товарів.

Якісний відпочинок дуже важливий для кожної людини. Тільки розслабившись і набравшись сил можна йти до нових звершень. Втілити цю мету допоможе один з найбільш затребуваних домашніх речей - плед. У нього зручно загорнутися і зігрітися після трудового дня, його можна використовувати як ковдру або покривало. Такий виріб не займе багато місця і обовязково стане в нагоді на природі або на дачі.

Представлений плед виготовлений з новітнього синтетичного матеріалу - з акрилової пряжі, це один з найпопулярніших видів штучної тканини. Головною перевагою є те, що за своїми властивостями матеріал дуже схожий з натуральною вовною, однак більш міцний і кремезний.

Такий текстиль НЕ буде звалюватися і кашлатиться. Поверхня не мнеться і добре переносить часті прання. Сушити виріб краще при природних умовах. Кольори стійкі до сонячного світла, поверхня не линяє. Плед довгий час зберігає свій первісний вигляд і форму.

Також він дуже мякий і легкий, приємний на дотик, володіє відмінними теплозахисними властивостями. З таким виробом завжди буде тепло і затишно. Дуже важливо, що використовується волокно гіпоалергенне та перешкоджає розвитку пилових кліщів і шкідливих мікроорганізмів. Ідеально підійде для використання людям з чутливою шкірою і дітям, тоу що при використанні запобігає появі потертостей і роздратування на тілі.

Акрилові нитки безперервні і рівні, тому виріб виходить дуже гладеньким і привабливим . Така структура дозволяє наносити якісні малюнки. Кожен зможе підібрати плед на свій смак, в дитячу кімнату, в вітальню або на дачу.

Купити настільки чудовий виріб можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Представлено в упаковці від виробника. Пропонується в приглушених тонах бузкового і сірого кольору, з виконаним геометричним візерунком, або із зимовою композицією - малюнки ялинок, сніжинок і оленів. Придбати таке дуже гарно як для себе, так і в подарунок. Адже насичений кольором плед, стане відмінним, неабияким презентом до будь-якого приводу і нагоди. Це безсумнівно потрібна річ, яка в нагоді кожному.

Деталі товару
10498

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
100 % пан
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед VLADI Skif 140 * 200
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісний вовняний плед від торгової марки Vladi - зігріти себе, своїх рідних і близьких, а також подарувати відчуття затишку і комфорту в холодні дні. Плед складається з натуральної 100% овечої вовни. Його...
Плед Эльф 130х170
rating 0 відгуків
312,00 грн
Якісний вовняний плед від відомого українського виробника, подарує Вам і вашим рідним тепло, комфорт і відчуття затишку в холодну пору року. Мяка вовняна тканина зовсім не колеться, приємна на дотик і при належному...
Плед Vladi Palermo 140*200
rating 0 відгуків
234,00 грн
Вовняні пледи високої якості від українського виробника ТМ Vladi користуються популярністю. Їх зігріваючі властивості знадобляться в прохолодний день, на дачі або на прогулянці. Ваші рідні і близькі будуть оточені...
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi Пекін 140х200 Плед Vladi Пекін 140х200
rating 0 відгуків
0,00 грн
Якісний плед з вовни від українського виробника  Владі Пекін огорне теплом та затишком всю родину . Прекрасна якість виробу дозволить користуватися пледом довгі роки без втрати якості . Його можна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти