Артикул:
10496

Плед Vladi Метро 140 * 200

Плед Метро від вітчизняного виробника ТМ Vladi в класичній картатій забарвленням розбавить затишком будь-який інтерєр. Вовняні пледи з овечої вовни благотворно впливають на організм і здоровя, зігрівають суглоби і мязи. Такий плед зручно брати з собою на дачу, в похід, на прогулянку. У подарунок сумка-чохол від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 27 бали. Ваш кошик буде загальним 27 бали який можна перетворити на ваучер на 27,00 грн.

547,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед VLADI Метро виготовлений з вовни 50%, поліестеру 30%, акрилу 20%, від українського виробника, який зарекомендував себе як гідний конкурент в даному сегменті продукції. Завоював любов споживачів, високою якістю і широким асортиментом виробів. Виконано даний продукт в картатому візерунку, в різних відтінках червоного, коричневого і кремового кольору з перетином чорної смуги.

Плед давно став символом тепла і домашнього затишку. Саме в цей виріб хочеться закутатися в прохолодний вечір за переглядом улюбленого фільму. Він володіє великою кількістю корисних якостей, так як має в складі натуральну шерсть. Напіввовняної плед відрізняється своєю універсальністю і довговічністю. Для виробництва представленого вироби використовують тільки шерсть новозеландських овець-мериносів і високоякісне вітчизняне сировину.

Завдяки особливостям будови, матеріал утворює повітряний прошарок (між тілом і поверхнею), таким чином виріб має властивості терморегуляції. Також плед здатний зберігати постійну температуру тіла, не залежно від температури зовнішнього середовища. Ще однією унікальною здатністю натуральної вовни є те, що вона може полегшити біль в суглобах і спині, знімає запалення і напруження. Покращує кровообіг і діє як природний антисептик. Чи не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на весь організм.

Додавши в продукцію синтетичне волокно - акрил, виріб збільшило свою міцність і стійкість матеріалу до зносу. А значить прослужить своєму власникові тривалий час, радуючи своїми властивостями.

Поверхня здатна відштовхувати забруднення, тому рідко потребує чищення. Переносить звичайну прати у пральній машині, зберігаючи при цьому свої характеристики і первинний зовнішній вигляд і форму. Добре сохне, не вимагає прасування.

Структура пледа волокниста, шовковиста і дуже мяка. Не викликає подразнень на шкірі. Пропонований предмет нагоді завжди, вдома або на дачі, на природі або в дорозі. З такою річчю завжди буде тепло і комфортно, вона занурить в атмосферу домашнього тепла і затишку. Допоможе розслабитися і відпочити від метушливого дня.

Найрізноманітніші колірні рішення дозволяють підібрати виріб на будь-який смак. Текстиль буде виконувати не тільки своє пряме призначення, а нести ще і декоративну функцію, викликаючи захоплення своїм привабливим зовнішнім виглядом. Додасть особливий шарм в будь-який інтерєр.

Купити такий плед можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника. Якісний домашній текстиль стане відмінним і головне потрібним подарунком. Такий презент відрізняється своєю універсальністю, його можна подарувати кому завгодно, як дорогій людині, так і для колеги по роботі. Підійде такий подарунок навіть найвибагливішим споживачам.

Деталі товару
10496

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна 50%, поліестер 30%, акрил 20%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: пакет поліпропіленовий на пластмасовій застібці-блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Плед Vladi Метро - Размер, см : 140*200
rating 10
!!!
6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Tiffani 170 * 210
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі якісний і дуже теплий вовняний плед від українського виробника Vladi. Плед складається на 100% з овечої вовни. Він Вас швидко зігріє, завдяки властивостям вовняного волокна. У комплект...
Плед  Vladi Неаполь (Dolce Vita) 140*200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити вовняний плед української фабрики Vladi - чудове рішення для Вас і Вашого будинку. Теплий, мякий, зроблений з вовни мериноса 70%, поліестеру 30%, він стане для Вас найнеобхіднішим предметом в холодні зимові...
Нещодавно переглянуто
547,00 грн
Плед Метро від вітчизняного виробника ТМ Vladi в класичній картатій забарвленням розбавить затишком будь-який інтерєр. Вовняні пледи з овечої вовни благотворно впливають на організм і здоровя, зігрівають суглоби і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти