Артикул:
20265

Жіноча кофточка X-LADY 7090

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіноча кофточка X-LADY 7090 виготовлена з натурального бавовняного волокна 90% з невеликим додаванням еластану 10%. Турецька торгова марка зарекомендувала себе як надійного виробника високоякісного текстилю. Компанія стежить за високою якістю і приділяє багато часу на розробку дизайну. Пропонована модель кофтинки з довгим рукавом оформлена в класичному чорному кольорі. Родзинкою служить красивий виріз в області декольте, який прикрашений декоративною аплікацією під шкіру. Крій вигідно підкреслює достоїнства жіночої фігури і візуально приховує недоліки. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Пропонована кофточка відрізняється своєю універсальністю і зручністю. Текстиль підійде як для повсякденного носіння, так і для особливого випадку. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поверхня дуже мякенька і ніжна, подарує тільки найприємніші тактильні відчуття. Тканина володіє всіма перевагами натуральної бавовни і синтетичного волокна.

Одяг не накопичує пил і статичну електрику. Матеріал характеризується високим ступенем гігроскопічності і повітропроникності. Тіло буде безперешкодно дихати, це виключає виникнення парникового ефекту і надмірне потовиділення. Зайва волога миттєво вбирається і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості і не залишаючи слідів на поверхні. Еластан в складі підвищує еластичність тканини і продовжує експлуатаційний термін готового виробу. Кофточка прекрасно тягнеться і набуває форму тіла, що не сковуючи руху і приносячи максимальний комфорт. Чорний колір виглядає елегантно і вишукано, роблячи фігуру більш витонченою і привабливою.

Виріб просто в побуті і легко піддається догляду. Прати виріб можна в машинці або в ручну, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, не линяє, стійкий до впливу сонячного світла, не розтягується і зберігає свою початкову форму.

Купити чудову продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині . Жіночна і зручний одяг порадує своєю якістю і зовнішнім виглядом. Це прекрасний вибір для себе і в подарунок для близьких і друзів. Універсальна кофточка порадує кожну дівчину, з задоволенням буде носитися довгий час, нагадуючи про неперевершеного смаку і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
20265

Характеристики

склад тканини
90% бавовна, 10% еластан
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Женская кофточка X-LADY 7090
rating 10
Кофточка порадовала, качество отличное, размер соответствует, очень быстрая доставка, упаковано профессионально, спасибо большое SWEET-HOME. Это не первый мой заказ, вещи действительно приносят удовольствие.
6 інших товарів в цій категорії:
Комплект детский трусики и майка Kids Fashion ( мальчик )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших хлопчиків ми раді запропонувати якісний бавовняний набір дитячого нижньої білизни від турецького виробника. У набір входить маєчка і трусики, кожен із елементів прикрашений красивим принтом, який...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти