Артикул:
23190

Майка чоловіча модал NAMALDE 190

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Майка не є ключовим елементом чоловічого гардероба, проте варто зазначити, що будь-який діловий образ не може обійтися без цієї деталі. Варто з особливою уважністю поставитися до вибору натільної білизни, адже саме воно відповідає за комфорт і зручність. Пропонований текстиль від провідного турецького виробника подарує масу позитивних емоцій від експлуатації. Виріб забезпечить максимальну зручність, а це значить і почуття впевненості.

Майка чоловіча модал NAMALDE 190 поставляється в чорному і білому кольорі. Класичний крій майки без рукавів ідеально підійде для носіння під сорочку і як самостійну одиницю одягу. Виріб красиво облягає фігуру, вигідно підкреслюючи фігуру і приховуючи недоліки. Поставляється у фірмовій упаковці від виробника.

До складу пропонованої моделі входь натуральне бавовняне і бамбукове волокно. Таке поєднання природних матеріалів робить тканину ідеальної для пошиття нижньої білизни. Майка дивно ніжна і шовковиста, надійно захистить тіло від грубої верхнього одягу або колючого шерстяного светра. Текстиль вільно пропускає повітря і швидко вбирає вологу. Навіть при сильному потовиділенні зберігається відчуття сухості. Бамбукові волокна володіють природним антибактеріальну дію, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і забезпечує високу гігієнічність.

Пропонований текстиль характеризується своєю міцністю і довговічністю. Білизна не вимагає спеціального догляду, майку можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників, це дозволить продовжити сік експлуатації. Сушити виріб слід при природних умовах, в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Текстиль відмінно зберігає свою форму і зовнішній вигляд, тканина не боїться впливу сонячних променів. При необхідності виріб можна пропрасувати праскою.

Чудову модель чоловічої майки можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю демократичністю, а чуйні консультанти допоможуть зробити свій вибір. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом, не виходячи з дому. Текстиль стане чудовим вибором для власного користування. Слід зазначити, що це хороший варіант подарунка для близьких і коханих чоловіків з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
23190

Характеристики

склад тканини
50% бавовна, 50% бамбук
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти