Артикул:
19535

Серветки Paris Bonjorno вафельні 40 * 60 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір вафельних серветок Paris Bonjorno 40 * 60 (3 штуки), від відомої турецької торгової марки, виготовлений з високоякісного 100% натурального бавовняного волокна. Комплектуються в красиву, подарункову упаковку від виробника. Набір виконаний в теплих відтінках бежевого кольору. Однотонну поверхню прикрашають якісні вишивки на кавову тематику. Вироби відмінно доповнять і прикрасять будь-який інтерєр. Радуватимуть не тільки своєю багатофункціональністю а й приносити естетичне задоволення.

Без цього кухонного аксесуара важко собі уявити домашній побут. Важливо підібрати його так, щоб він задовольняв всі вимоги і добре справлявся зі своїми основними завданнями. Сучасна текстильна промисловість розвивається дуже швидко. Незважаючи на безліч нових матеріалів, попит на бавовняні вироби з вафельної поверхнею продовжує зростати. Перш за все, це обумовлено чудовими властивостями використовуваного матеріалу.

Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, підходить для використання людям з чутливою шкірою і дітям. Мякі і дуже ніжні серветки ідеальні для сервірування столу. Ними приємно витирати руки і можна постелити на коліна. Вироби відрізняються своєю універсальністю і практичністю. Вони добре очищають будь-які поверхні, здатні швидко привести в порядок столові прибори, не залишаючи розлучень і ворсинок. Ними можна витирати фрукти і овочі. Використовувати замість прихватки, якщо такої не виявилося під рукою.

Одним з головних переваг цього виду серветок, є велика ступінь гігроскопічності. Вироби здатні швидко поглинати велику кількість рідини, починаючи від води і соку, закінчуючи соняшниковою олією. Добре пропускають повітря, за рахунок чого швидко сохнуть в природних умовах, в такий спосіб не зявляється затхлий, неприємний запах.

Текстиль простий в догляді, досить звичайної машинного прання, за допомогою миючих засобів . Серветки стійкі до високих температур і сонячного світла. Відрізняються високою міцністю і зносостійкістю. Чи збережуть свої первинні властивості, колір і форму, навіть після багаторазового використання.

Чудовий набір серветок можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне і потрібне придбання в свій будинок. Такому презенту зрадіє кожна господиня. Це актуальний і корисний подарунок, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19535

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
salfetki-beyza-calista-45-70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серветки Beyza Calista 45х70 виконані з бавовняної тканини високої якості. Такими серветками ви легко зможете підтримувати чистоту на кухні, прибрати зайву вологу і порадувати себе приємною покупкою. Турецький...
Рушник Maisonette Kitchen Style
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З новими рушниками від торгової марки Maisonette (Туреччина) Ваша кухня заграє новими фарбами. Такі рушники наповнять Ваше улюблене місце для сімейних бесід приємним відчуттям затишку та комфорту, і Ваші рідні і...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1011-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Пропонуємо Вам гарний і оригінальний комплект столового білизни DV-T-1011, 5 предметів , виробництва Туреччина. Цей комплект стане чудовою прикрасою для Вашого будинку і для затишного кафе. Жакардова тканина...
Cicek скатерть 160x300 гипюр KDK
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудову скатертину на стіл від турецького виробника Cicek (Чичек), виконану з жаккардової тканини високої щільності. З такою скатертиною Ваше свято запамятається на тривалий час. Білосніжна полотно,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти