Артикул:
19546

Серветки Ceylin Vianna вафельні 45 * 65 3 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 10 бали. Ваш кошик буде загальним 10 бали який можна перетворити на ваучер на 10,00 грн.

210,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Серветки Vianna вафельні 45 * 65 (3 штуки), виготовлені з 100% натурального бавовняного волокна, без сторонніх домішок і добавок. Турецький виробник займає лідируюче місце на ринку серед товарів даного сегмента, завдяки високій якості своєї продукції. Виріб комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Серветки мають гарне дизайнерське оформлення. Продукція представлена в широкій кольоровій гамі. Кожен зможе підібрати виріб на свій смак. Однотонні поверхні прикрашають високоякісні вишивки на кухонну тематику. В асортименті вироби з зображеннями ароматної кави, яскравих фруктів і оливок. Безсумнівно впишуться в будь-який інтерєр кухні і їдальні. Розставлять яскраві акценти, і допоможуть створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Для створення комфортного і затишного домашнього побуту, важлива кожна деталь. Кухонні серветки знайдуться в кожному будинку, без цього аксесуара важко уявити кухню і їдальню. Беззаперечна лідерство утримують бавовняні вироби з вафельної поверхнею. Такий текстиль полюбився господинями по всьому світу, завдяки своїм чудовим властивостям і якостям.

Перш за все, слід зазначити, що натуральна екологічно чиста поверхня, є цілком безпечною, не викликає алергії і подразнень на шкірі, це особливо актуально якщо в будинку є діти. Так як виріб здебільшого застосовується на кухні, дуже важливою є здатність добре вбирати велику кількість рідини за короткий час. Дана серветка моментально осушить і очистить руки і будь-яку іншу поверхню. Ще однією її особливістю є хороша повітропроникність, завдяки цьому, виріб швидко сохне в природних умовах, таким чином перешкоджаючи появі неприємного запаху.

Текстиль має дуже мяку, ніжну, приємну на дотик поверхню . Серветки підійдуть для сервірування столу, також ними приємно витирати руки і можна постелити на коліна. Не залишають розлучень і ворсинок, допоможуть швидко привести посуд в ідеальний стан. Такий виріб завжди зручно мати під рукою, компактні розміри дозволяють взяти текстиль з собою на прогулянку, пікнік або в дорогу.

Вироби прості в побуті, вони не вимагають спеціального догляду і добре переносять часті прання, навіть при найвищих температурах. Це дозволяє підтримувати чистоту і гігієнічність текстилю. Відрізняються своєю міцністю і зносостійкість, прослужать довгі роки активної експлуатації, зберігши свої первинні характеристики і привабливий зовнішній вигляд.

Це корисне придбання в свій будинок, і практичний подарунок для друзів і близьких. Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це завжди потрібна і затребувана річ, яку потрібно мати в своєму арсеналі домашнього текстилю.

Деталі товару
19546

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
бавовняна тканина
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-arya-baldwin-sampanya-beyaz-158-218
rating 0 відгуків
5 393,00 грн
Вишукана скатертину на стіл Arya Baldwin Şampanya-Beyaz вразить Вас своєю легкістю і красою. Краща жакардова тканина в чудовому виконанні від відомого турецького виробника прикрашена красивим малюнком і доповнена...
 Arya набор салфеток
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий набір серветок для Вашої кухні або ж для невеликого кафе. Приємні відтінки і оригінальні малюнки прикрашають ці відмінні лляні гарні серветки. Турецька торгова марка Arya зробила наголос на стиль, і не...
Скатерть KAYAOGLU  Lux Dantella Beyaz
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 291,15 грн 1 519,00 грн
Для Вашого святкового столу ми раді запропонувати якісну і красиву скатертину, від відомого турецького виробника. Білосніжна тканину прикрашена красивим мереживним кантом і вишивкою по всій площі полотна. Подаруйте...
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1009-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 від турецького виробника - це безперечно один з кращих комплектів для Вашого святкового столу. Жакардова тканина, цікавий малюнок і красивий мереживний кант...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти