Артикул:
21245

Постільна білизна KRISTAL Helen kirmizi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Helen kirmizi від відомого турецького виробника, з бездоганною репутацією на європейському ринку. Висока якість відповідає встановленим стандартам і санітарним нормам. До складу білизни входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Ніжна кремова поверхню виробу прикрашена схематичним зображенням квітів червоного кольору. Модель стане яскравою родзинкою будь-якого інтерєру. Поставляється у фірмовій упаковці в красиво складеному вигляді.

Постільна білизна з ранфорса має масу достоїнств, за що і полюбилося широкими верствами населення. Екологічно чистий матеріал не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко поглинається і виводиться назовні, сплячий відчує максимальний комфорт і зручність.

Від інших бавовняних аналогів тканин, ранфорс відрізняється більш щільним полотняним плетінням, це підвищує міцність виробу. Для виробництва використовують довгі тонкі бавовняні нитки, які потім скручують. Поверхня білизни більш гладенька і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Виріб не мнеться, і красиво драпірується ліжко завжди буде виглядати бездоганно. Ранфорс славиться своєю здатністю підлаштовуватися під навколишнє температуру. Комплект буде комфортно використовувати в будь-який час року.

Білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі 30-40 градусів. Перед першим використанням рекомендується випрати білизну в холодній воді. Сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль зберігає свою привабливість, форму і корисні властивості навіть після багаторазового використання протягом декількох років. Білизна практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно полегшує працю домогосподарок.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Високоякісна білизна припаде до душі найвибагливішим споживачам і стане вигідним капіталовкладенням. Текстиль, є універсальним подарунком на всі випадки життя. Білизна можна піднести близьким родичам і друзям з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Виріб буде із задоволенням використовуватися, нагадуючи своєму власникові про чудесне смаку і турботі дарувальника.

Деталі товару
21245

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Romance жаккард Cassia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємні пастельні кольори роблять комплект постільної білизни Romance жаккард Cassia вишуканим і елегантним. Сон на такому постільній білизні подарує справжню насолоду і затишок. Жаккард міцний, дуже мякий і приємний...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти