Артикул:
21244

Постільна білизна KRISTAL Hera turkuaz

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 691,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни KRISTAL Hera turkuaz від лідируючого турецького виробника виготовлений із застосуванням новітніх технологій, на сучасному обладнанні. Торгова марка дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Білосніжну поверхню білизни прикрашають ніжні квіти блакитного і рожевого кольору. Простирадло однотонна, блідо - рожева. Такий дизайн білизни стане прикрасою будь-якої спальні, наповнивши атмосферу в кімнаті свіжістю літнього вечора. Комплектується набір в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це новий матеріал, який володіє поліпшеними експлуатаційними якостями. Полотно високої щільності з діагональним переплетенням скручених бавовняних ниток, має підвищену міцність і стійкістю до механічного впливу. Матеріал легкий і ніжний на дотик, білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс. Комплект ідеально підходить, як для літнього, так і для зимового використання.

Виткане з натуральних волокон постільна білизна не викликає алергічних реакцій та подразнень. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Поверхня має високий рівень поглинання вологи при цьому поверхня залишається сухою при контакті зі шкірою. Пориста структура бавовни наділяє текстиль хорошою повітропроникністю, шкіра вільно дихає, виключається парниковий ефект. Білизна не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на всьому організмі.

Виріб не вимагає спеціального догляду і легко піддається пранню. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Перед першим використанням рекомендується прополоскати білизну в прохолодній воді. Для продовження терміну експлуатації бажано використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати виріб навиворіт перед пранням. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня легко прасується при 180 градусах.

Купити пропоновану продукцію для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Комплект постільної - це прекрасний варіант універсального подарунка. Виріб можна піднести абсолютно всім близьким друзям і родичам, з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і порадує всю родину.

Деталі товару
21244

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити ексклюзивне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum від турецького виробника - створити затишок у Вашому домі. Чудово виконано з високоякісного сатину, ніжного, міцного, екологічно чистого, з шовковим...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин Туніс B 0047
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і цікаве постільна білизна з сатину в марокканському стилі приємно прикрасить інтерєр вашої спальні. Вироблене турецьким виробником і сатину високої якості, воно буде радувати вас відмінною мякістю тканини....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти