Артикул:
21246

Постільна білизна KRISTAL Romans gul kurusu

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочки - 50 х 70 х 2

Постільна білизна KRISTAL Romans gul Kurusu відповідає високим стандартам європейської якості, про що свідчить вся необхідна сертифікація. Турецький виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини. Продукція ідеально поєднує доступність і висока якість. Білизна на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання ранфорс. Ніжний дизайн постільної вражає своєю красою. Білосніжна поверхня прикрашена квітковою композицією в модних пастельних відтінках рожевого кольору. Серед квітів пурхають метелики, нагадуючи про теплі літні дні. Комплект допоможе створити в спальні неповторну атмосферу радості і затишку, налаштувавши на солодкі сни. Текстиль акуратно складний в подарункову упаковку від виробника.

Натуральні матеріали завжди цінувалися і продовжують користуватися широким попитом. Ранфорс є поліпшеним варіантом бязі і володіє всіма корисними якостями бавовни. Текстиль гіпоалергенний і безпечний для щоденного використання, не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Клітини шкіри в повній мірі насичуються киснем, що сприяє правильно регенерації. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, при цьому зберігається відчуття сухості і комфорту.

Для виробництва ранфорса використовують спеціально оброблені скорочення бавовняні нитки. Білизна виходить легким з ніжною гладенькою поверхнею. У жарку пору року текстиль НЕ буде парити, а в холодну допоможе зігрітися і утримати тепло. Виріб не накопичує статичну електрику.

Білизна з ранфорса просто в побуті і не зажадає спеціального догляду. Для підтримки чистоти підійде машинна і ручна прання при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням рекомендується прополоскати виріб у холодній воді. Для прання бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвника. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи яскравість кольорів форму і фізичні властивості. Поверхня важко сминаемости і рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Доступна ціна зробить покупку ще більш приємною. Модель є прекрасним вибором для власного користування і в якості подарунка для родичів і друзів. Постільна білизна - це один з найбільш поширених видів домашнього текстилю, комплект стати в нагоді в кожному будинку. Чудовий подарунок порадує з будь-якого приводу, будь то День народження, Новий рік або Річниця весілля.

Деталі товару
21246

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY ранфорс ALİNDA з ексклюзивним дизайном - подарувати неймовірну насолоду і комфорт під час відпочинку. Висока якість виконання і натуральні матеріали порадують Вас мякістю,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти