Артикул:
19399

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN PERA LACIVERT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло : 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Розмір сімейний:

Підодіяльники: 160 х 220 см. (2 шт)

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box ROYAL SATEN PERA LACIVERT виготовлений з натурального, екологічно чистої бавовни. Тканина виконання - сатин. Білизна від провідного турецького виробника, відповідає європейським стандартам високої якості і безпеки.

Важливо підібрати постільні приналежності, які створять оптимальні умови для міцного здорового сну. Представлене білизна з сатину, впорається з цим завданням, адже по відчуттям дуже схоже з шовковою білизною, однак володіє ще рядом переваг. Воно дуже міцне і практично не мнеться. Виготовляється сатин з крученої бавовняної нитки, подвійного плетіння. Завдяки цій особливості, поверхня виходить ідеально рівною і шовковистою. Варто зазначити, що зворотний бік полотна мяка і шорстка, це виключає ковзання і ерзанье по ліжку.

Текстиль з сатину відмінно вбирає і виводить вологу, пропускає повітря, завдяки цьому не виникає парникового ефекту, тіло не потіє. Також білизна має функцію терморегуляції, не залежно від температури зовнішнього середовища, тіла завжди буде комфортно. Всі матеріали, гіпоалергенні і екологічно безпечні. Тому постільна підійде людям з чутливою шкірою.

У побуті текстиль не вимагає спеціального догляду. Досить звичайної машинного прання при делікатному режимі, без використання відбілюючих засобів. Сохне білизна досить швидко при природних умовах. Не потребує прасування, що безсумнівно полегшує працю домогосподаркам. Кольори стійкі до сонячного світла. Тканина відрізняється великою щільністю і зносостійкістю.

Виріб має вишуканий дизайн у венеціанському стилі. Темно синій фон прикрашений сріблястим квітковим орнаментом. Просто дивовижне поєднання кольорів. Будь-яка ліжко з таким білизною перетворитися на справжнє королівське ложе. Підійде і прикрасить будь-який інтерєр, додасть особливий шарм і створить настрій урочистості.

Купити таку білизну можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб, для себе і своїх близьких. Виріб продається в подарунковій картонній упаковці від виробника. Преміальний комплект постільної білизни стане не тільки цінним придбанням в свій будинок, але і послужить чудовим подарунком. Такий текстиль буде завжди в тренді, його можна піднести як чоловікові, так і жінці. Кожен високо оцінить розкіш і високу якість білизни.

Деталі товару
19399

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D NORMA TURKUAZ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Великі обємні квіти прикрашають красива постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NORMA TURKUAZ з ефектом 3д. Зроблене турецьким виробником з кращої тканини, це постільна стане одним з ваших улюблених, а сон і...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Tokyo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо хочеться додати загадковості в обстановку спальної кімнати, то можна купити постільна білизна ARYA сатин Tokyo. Не варто розгадувати значення ієрогліфів, нехай ліжко зберігає таємницю та навіває солодкі сни....
Love You КПБ сатин кружево голубой
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Купити повітряний постільна білизна від турецької торгової марки Love You - прикрасити інтерєр елегантною спальні. Виконано в блакитному кольорі і прикрашено тонким мереживом. Ви відчуєте себе на мякому і легкому...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти