Артикул:
19398

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN CASSANDRA MURDUM

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної Cotton Box ROYAL SATEN CASSANDRA MURDUM від найбільшої турецької торгової марки домашнього текстилю. Відповідає всім європейським стандартам якості і безпеки. Виробник використовує тільки натуральні, екологічно чисті і безпечні матеріали і барвники. Пропонований комплект виготовлений з 100% бавовни, тканина виконання - сатин.

Незважаючи на велику різноманітність сучасних матеріалів, сатинову білизну не втрачає своєї актуальності. Попит на дану продукцію постійно зростає. Така любов споживача обумовлена чудовими властивостями використовуваної для пошиття білизни тканини. Для сатину беруть більш якісну тонку і скручену бавовняну нитку. А через особливого переплетення ниток, матеріал володіє великою щільністю, поверхня якого виходить блискучою і гладкою. За відчуттями дуже близька до натурального шовку. Така білизна відрізняється міцністю і підвищену зносостійкість. Чи не скоро доведеться задуматися про придбання нового текстилю, адже представлений комплект, прослужить довгі роки, не втрачаючи своєї привабливості.

Спати на такому ліжку одне задоволення, адже воно повітропроникність і має високий ступінь гігроскопічності. Тіло буде дихати, не відчуваючи дискомфорту. Всі матеріали, гіпоалергенні, а значить, білизна підійде людям з чутливою шкірою. Комплект має функцію терморегуляції. У холодну пору він буде зігрівати, а в жарку погоду дарувати прохолоду.

Виробу не страшні часті прання, навіть найстійкіші забруднення легко виводяться при низьких температурах. Поверхня майже не мнеться і рідко потребує прасування. Стійко до сонячних променів і линьки, не втрачає свою форму, навіть після багаторазового використання.

Комплект має цікаве дизайнерське рішення і насичені кольори. Вся поверхня заповнена орнаментом у візантійському стилі. Шикарне білизна стане прикрасою будь-якої спальні. Ліжко завжди буде виглядати охайно і урочисто, виконуючи не тільки своє пряме призначення, а й приносячи естетичне задоволення своєму господареві.

Купити виріб можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Представлений в упаковці від виробника. Високоякісний комплект постільної білизни стане відмінним придбанням в будинок. Вибираючи виріб для себе, не забудьте про родичів і друзів. Адже така річ є універсальним і завжди затребуваним подарунком.

Деталі товару
19398

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DIGITAL SATEN Lase
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити затишне постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lace - подарувати неймовірно мякий і комфортний відпочинок. Розкішні візерунки на фіолетовому тлі вражають своєю красою і вишуканістю. Виконано їх натуральної...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин "Олімпіада" B 0043
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікава абстракція і приємний ліловий відтінок, відмінне доповнення прекрасного постільної білизни від турецького виробника. Бавовняна тканина Bella Dona "Олімпіада" подарує Вам чудовий сон і відпочинок, а його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти