Артикул:
19400

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN KOSEM SULTAN MURDUM

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Елітне постільна білизна ROYAL KOSEM SULTAN MURDUM від турецької торгової марки Cotton Box , вражає уяву своїм вишуканим дизайном. Висока якість задовольнить найвибагливіших споживачів. Комплект виготовлений з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - сатин. Комплектується виріб в подарункову упаковку від виробника.

Дуже важливо організувати комфортні умови для відпочинку. Адже здоровий, міцний сон - це запорука гарного самопочуття і настрою. Як не можна краще, для цього підходить представлене постільна білизна. Виріб виготовлено з екологічно чистого, натурального бавовни. Є гіпоалергенним і не накопичує статичну електрику.

Сатинове білизна дуже схоже по відчуттях з натуральним шовком, проте відрізняється своєю практичністю. Лицьова сторона вироби ідеально гладка і шовковиста, виворітна ж - мяка і шорстка, що виключає ковзання і сповзання з ліжка.

Володіє функціями терморегуляції, високим ступенем гігроскопічності і повітропроникності, в такому ліжку тіло як би "дихає", не потіє і не паритися. Не залежно від температури зовнішнього середовища, господареві такого білизни буде завжди комфортно і затишно.

Прати виріб рекомендується в делікатному режимі. Текстиль швидко сохне і не вимагає прасування, що значно полегшує працю домогосподаркам. Завдяки високій щільності тканини, постільна білизна відрізняється міцністю і зносостійкість. Йому не страшні сонячні промені і часті прання. Протягом довгих років воно буде радувати свого власника початковим яскравим видом і формою.

Дизайн поєднує в собі три основних кольори, сапфіровий, яскравий колір фуксії і контрастує ніжно рожевий. Темний, майже чорний фон, прикрашений незвичайним обємним орнаментом в східному стилі. Малюнок нанесений дуже якісно і не втратить своєї привабливості з часом. З таким комплектом можна зануритися в атмосферу султанської розкоші. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр, створить атмосферу свята і подарує чудові яскраві сни.

Купити високоякісний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб, для себе або в подарунок. Постільна білизна стане відмінним презентом для близьких і дорогих людей. Такий текстиль незамінний в кожному будинку і обовязково знайде своє застосування. Адже подарунок відрізняється своєю універсальністю і практичністю, його можна подарувати з приводу і нагоди, як родичам, так і друзям або колезі по роботі.

Деталі товару
19400

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Літній набір постільної білизни TIVOLYO HOME Punto
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам річний набір постільної білизни TIVOLYO HOME Punto від відомого турецького виробника. У набір входить тканное покривало з бамбукового волокна, сатинова простирадло і чотири сатинових наволочки. З таким...
Постельное белье Love You сатин лайт PAT 30
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий комплект постільної білизни Love You PAT 30 від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Він чудово підходить як для чоловіків, так і для жінок. Стриманий дизайн, висока...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-lene
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Цікавий малюнок прикрашає сатинову тканину в новому комплекті постільної білизни Tivolyo Home Lene від відомого турецького виробника. Розмір постільної ідеально підходить для великому ліжку. Приємні кольори і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти