Артикул:
20238

Постільна білизна з захистом Cotton Box PRINCESS

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Комплектація і розміри:

Ковдра 90х145

Подушка 35х45

Простирадло 120х160

Наволочка 35х45

захист на бічні спинки ліжечка 45х130 - 2 штуки

захист на спинку над головою 45х70 - 1 штука

Дитяча постільна білизна з захистом Cotton Box PRINCESS для юної принцеси виготовлено на новітньому обладнанні при використанні високоякісних екологічно чистих матеріалів. Текстиль від провідного турецького виробника складається з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Наповнювач - гіпоалергенних силіконізоване волокно. Ніжне красиву білизну в рожево - білій колірній гамі прикрашене вишивкою у вигляді малюнка казкового замку. Текстиль прикрасить дитячу кімнату, яскраві малюнки будуть стимулювати розвиток малятка. Комплектується виріб в фірмову подарункову упаковку.

Важливу роль для створення комфортних умов для сну і відпочинку грає постільна білизна. Особливо важливо це для новонароджених малюків, адже більшу частину часу вони проводять в ліжечку, тут вони сплять і роблять свої перші успіхи. Пропоноване постільна відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Ранфорс - це нова тканина, яка є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал дуже щільний, для його виготовлення використовують тонкі сильно скручені бавовняні нитки, що збільшує міцність тканини. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень при прямому контакті з ніжною шкірою дитини.

На дотик поверхня дуже мяка і ніжна, чудово драпірується і не мнеться. Текстиль володіє високою гігроскопічністю, зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Відмінна повітропроникність забезпечує правильний повітрообмін і дозволяє підтримувати комфортний тепловий баланс. Постільна білизна з ранфорса підійде як для літнього спекотного періоду, так і для холодної зими. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно відбивається на всьому організмі.

У комплекті присутня така складова як захист, що є хранителем безпеки малятка, адже дітки такі активні уві сні.

Текстиль простий в побуті і стійкий до частих машинним прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб слід в распрямления вигляді в природних умовах. Поверхня стійка до впливу сонячних променів, не линяє і зберігає свою початкову форму.

Купити дивовижний комплект постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Такий набір послужить прекрасним подарунком для кожного малюка. Постільна білизна - це завжди потрібний і корисний текстиль, який точно буде використовуватися.

Деталі товару
20238

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC RNF DISNEY Kung Fu Panda movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Раді представити Вашій увазі дитячий постільний комплект турецького бренду TAC Disney Kung Fu Panda movie з диснеївськими героями. Кунгфу Панда - давно улюблений мульт-герой всіх дітлахів. Мякий турецька бавовна...
Плед TAC Barbi
rating 0 відгуків
2 211,00 грн
Для ваших маленьких дівчаток ми пропонуємо мякий якісний плед від відомого турецького виробника ТАС, прикрашений красивим зображенням ляльки Барбі. Мякий акрил повністю гіпоалергенний, має високу міцність і стійкість...
Комплект постельного белья TAC DISNEY  BARBIE ROCK N ROYAL
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
До вашої уваги представляємо комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal з полюбилася всім дівчаткам Барбі. Таке постільна білизна стане прекрасним подарунком для дівчинки. Постільна білизна...
Love You Детский td 152
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний і веселий комплект постільної білизни для дітей з не менш веселим та запальним котом Гарфілдом. Постільна зроблено відомою торговою маркою Love You з сатиновою тканини високої якості. Ваші діти будуть раді...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти