Артикул:
14227

Комплект постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal

До вашої уваги представляємо комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal з полюбилася всім дівчаткам Барбі. Таке постільна білизна стане прекрасним подарунком для дівчинки. Постільна білизна виготовлена турецьким виробником з ранфорса найвищої якості. Купити комплект постільної білизни можна як оптом так і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Дивовижний комплект постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal для дівчаток з ранфорса допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Текстиль має яскраве дизайнерське рішення, верхня частина підодіяльника і наволочка, прикрашені великим зображенням знаменитої ляльки Барбі. Таке білизна точно сподобається юним леді і стане справжньою окрасою спальні. Виріб створить приємну атмосферу і підніме настрій. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Турецький виробник користується великою популярністю у споживачів за високу якість і надійність своєї продукції. Текстиль виготовлений з натуральної 100% бавовни Егейського походження. Малюнок нанесений за допомогою друкованого способу з використанням високоякісних екологічно чистих барвників. Білизна не викликає алергічних реакцій та подразнень навіть на самій ніжній шкірі.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з прекрасними споживчими властивостями. Полотно легке і ніжне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Такий ефект досягається завдяки використанню кручених бавовняних ниток. Білизна одночасно мяке і міцне. Текстиль рівно лягає на ліжко і не мнеться під час використання. Виріб має високу гігроскопічність і швидко ліквідує всю зайву вологу. Пориста структура забезпечує хорошу аерацію, шкіра вільно насичується киснем. Білизна підійде для всесезонного використання, так як ранфорс здатний адаптуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний тепловий баланс.

Виріб з ранфорса характеризується міцністю і стійкістю до частих прання. Навіть після 300 циклів машинного прання білизна збереже свої фізичні якості та новий зовнішній вигляд. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді, в подальшому рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Для підтримки чистоти бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий комплект підліткового дитячої білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно здивують покупців. Текстиль прослужить довгі роки, зберігаючи свій прекрасний зовнішній вигляд і яскравий принт. Постільна білизна стане чудовим подарунком для дівчинки з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
14227

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Calypso
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин Calypso - створити комфорт у Вашій спальні. Комплект виконаний в червоному і коричневому кольорі, з гладкого і шовковистого сатину. HOBBY сатин Calypso відноситься до серії Exclusive,...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC DISNEY  BARBIE ROCK N ROYAL Комплект постельного белья TAC DISNEY  BARBIE ROCK N ROYAL
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
До вашої уваги представляємо комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal з полюбилася всім дівчаткам Барбі. Таке постільна білизна стане прекрасним подарунком для дівчинки. Постільна білизна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти