Артикул:
20336

Постільна білизна Cotton Box junior Basketball

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Basketball високоякісного турецького виробництва, відповідає європейським стандартам і санітарним нормам. До складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Комплект виконаний в насиченій синьо-блакитний колірній гамі, з яскравими червоними акцентами у вигляді зображень на баскетбольну тематику. Ідеально підійде для підлітків і активних молодих людей. Постіль завжди буде охайно виглядати, навіть без зовнішнього декору, це дуже зручно і практично. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Якість сну прямо повязане з організацією спального місця, важливу роль відіграє і якість постільної білизни. Пропонований комплект здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Ранфорс - це один з видів бавовняної тканини, який зявився на ринку зовсім недавно і вже встиг завоювати любов споживачів. Матеріал відрізняється більш щільним способом переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Завдяки використовуваній сировині і способу виробництва, тканина набуває ряд чудових якостей.

Матеріал відрізняється своєю міцністю і зносостійкістю. Білизна дуже легка і приємна на дотик, з мякою і гладкою поверхнею. Натуральний склад без сторонніх добавок не викликає алергію і подразнень на шкірі. Структура тканини і використання високоякісних барвників дозволяють створювати яскраві і чіткі малюнки, які не тьмяніють з часом. Постільна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра буде дихати під час сну, а зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігаючи при цьому відчуття сухості поверхні. Текстиль здатний підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища, комплект з ранфорса зручно застосовувати як в жарку, так і в холодну пору. Виріб не накопичує статичну електрику і не електризується.

Білизна не потребує спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання за допомогою миючих засобів. Швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, яка не потребує прасування. Текстиль стійкий до сонячного світла, залишається в первинній формі і кольорі.

Купити такий текстиль можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Купуючи виріб в свій будинок, не забувайте про родичів і друзів. Комплект постільної білизни - це завжди затребуваний і бажаний подарунок.

Деталі товару
20336

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
ARYA_satin_Katsumi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника ARYA приємно здивує Вас мякістю сатину і оригінальним малюнком, виконаним в японському стилі. Купити такий комплект постільної білизни - доповнити інтерєр Вашої спальні...
Комплект постельного белья Love You жаккард  1-25
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Таким розкішним комплектом Ви порадуєте не тільки себе, але і своїх близьких. Комплект постільної білизни виконаний з мякої жаккардової тканини прикрашеної чудовою вишивкою з використанням шовкових ниток. Євро розмір...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0050
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове яскраве постільна білизна 3D від турецької торгової марки Bella Dona стане гарним доповненням інтерєру Вашої спальні. Сатин високої якості і неймовірної мякості подарує Вам абсолютно нові відчуття від сну і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти