Артикул:
19529

Плед дитячий Pedaliza welsoft 100 * 100

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед дитячий Pedaliza welsoft 100 * 100, від провідного турецького виробника. Виготовлений з матеріалу нового покоління - велсофт, склад 100% поліестер. Виріб виготовлено відповідно до європейських стандартів високої якості і безпеки. Комплектується в поліетиленовий фірмовий пакет. Текстиль має ніжний дизайн, однотонна світла поверхня прикрашена приємною вишивкою. Ідеально підійде для будь-якого інтерєру. Поверхня має додатковий пресований рельєф, що надає особливої вишуканості та виразності. Завжди буде виглядати нарядно і красиво, стане улюбленою річчю малюка.

У діток дуже ніжна чутлива шкіра, яка вимагає дбайливого догляду і турботи. Нова тканина встигла полюбитися споживачами по всьому світу, вироби з велсофт користуються величезною популярністю і попитом. Матеріал має неймовірну ніжністю і мякістю, дуже приємний на дотик. Досить щільна текстура відрізняється легкістю і здатністю зігрівати. При першому знайомстві, нагадує трикотаж, однак за способом виробництва має більше схожості з махрою. Але для мікрофібри в якості сировини використовується не бавовна, а найтонше поліестрове волокно.

Поверхня має додатковий пресований рельєф, який надає особливої вишуканості та виразності.

Має хорошу терморегуляцію, миттєво підлаштовується під індивідуальну температуру тіла і зберігає тепло. Виріб перешкоджає перегріву, що дуже важливо для маленьких дітей. Це гігієнічний матеріал, який має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Тіло безперешкодно дихає, не виникає парникового ефекту. Поліестер володіє антибактеріальними властивостями, на його поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми і грибки. В текстилі НЕ будуть заводитися кліщі, моль та інші шкідливі комахи. Ще однією важливою особливістю, є гіпоалергенність. Плед запобігає виникненню алергії і подразнень на шкірі, повністю безпечний, навіть для новонароджених дітей.

Дитячий плед не вимагає спеціального догляду. Матеріал не накопичує пил, і легко відпирається. Підходить як машинна, так і ручна прання, температура води не повинна перевищувати тридцяти градусів. Виріб не потребує прасування. Швидко сохне в природних умовах. Стійко до сонячних променів, не линяє. Відрізняється високою міцністю і зносостійкістю. Матеріал не розтягується і не сідати, стійкий до різних родів механічних впливів. Зберігає свою привабливість і властивості навіть після довгих років експлуатації.

Купити такий чудовий плед можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це хороший подарунок для малюків. Адже він огорне своїм теплом, подарує ніжність і комфорт.

Деталі товару
19529

Характеристики

категорія товару
пледи
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор детский Eymir 3 предмета
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір дитячий Eymir складається з 6 предметів: халат з капюшоном (0-3 роки), рушник з куточком 70 * 70, рушник 40 * 60, рушник 25 * 30, слюнявчик і мочалка махрова. Всі вироби створені з 100% бавовни і є...
Постельное белье Cotton Box JUNIOR RED CAR KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box JUNIOR RED CAR KIRMIZI відмінний подарунок для вашої дитини. Зроблене з тканини ранфорс на основі натуральної бавовни, це постільна порадує дитини мякістю, гарним малюнком і приємними...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти