Артикул:
21580

Постільна білизна Cotton Box junior Route

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект підліткового постільної білизни Cotton Box junior Route від провідного виробника високоякісного текстилю родом з Туреччини. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Продукція відповідає високим стандартам якості і має всю необхідну сертифікацію. Дизайн білизни виконаний в ретро стилі, бежева поверхня прикрашена зображенням яскравого червоного автомобіля. Текстиль виглядає дуже оригінально і стане родзинкою інтерєру спальні. Білизна красиво складено в презентабельну упаковку з фірмовим логотипом.

Сон - це важлива частина життя кожної людини, постільна білизна створює гігієнічні і комфортні умови для відпочинку. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини з поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Для виготовлення використовують сильно скручені бавовняні нитки. Поверхня білизни ніжна і мяка, при цьому тканина дуже щільна і міцна. Натуральний склад повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень на шкірі. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки.

Білизна не накопичує статичну електрику, це означає, що на серцево - судинну і нервову систему не діятиме постійний подразник у вигляді дрібних розрядів струму. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю, що виділяється тілом волога буде швидко вбиратися і виводиться назовні. Завдяки хорошій повітропроникності, шкіра буде в повній мірі насичуватися киснем, це сприяє правильної регенерації клітин. Перевагою білизни з ранфорса, вважається його здатність підтримувати оптимальний тепловий баланс. У жарку пору року текстиль подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися.

Для підтримки чистоти і гігієнічності виріб рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів . Слід використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювачів і барвників. Сушити білизну слід в природних умовах, текстиль стійкий до впливу сонячних променів, зберігає свою форму і корисні якості. Поверхня легко прасується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно.

У нашому інтернет магазині можна купити пропонований гарнітур за доступними цінами, оптом і в роздріб. Текстиль послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік або День народження. Мяке і ніжна постільна білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів і позитивних емоцій. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
21580

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин Мишка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You сатин Мишка від турецького виробника - подарувати приємний сон і повноцінний відпочинок. Відмінна якість і оригінальний дизайн такого постільної білизни будуть радувати...
Комплект постільної білизни Tac Delux Tango Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект від відомого турецького бренду Tac Delux Tango Lila. Цей комплект з ніжного сатину люкс занурить Вас в прекрасний світ відпочинку і розслаблення. Ваші сни стануть...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin Beonica fusya
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити світлий і ніжний комплект постільної білизни з букетами красивих квітів - приємно прикрасити Вашу спальню, наповнити її світлом і весняним настроєм. Комплект виконаний з мякого сатину, який допоможе Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти