Артикул:
20698

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Minnie sketc

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 168 бали. Ваш кошик буде загальним 168 бали який можна перетворити на ваучер на 168,00 грн.

3 378,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Minnie sketc від провідного турецького виробника, який вже понад півстоліття радує своєю продукцією споживачів по всьому світу. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується 100% поліестер. Нанесення принта здійснюється друкарським способом. Малюнок відрізняється своєю чіткістю, яскравістю і довговічністю. Білизна прикрашено зображенням малятка Міні Маус і різноманітними атрибутами в тематиці популярного мультфільму від Disney . Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Продукція призначена для самих маленьких діток, вона відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Для виробництва використовується тільки екологічно чисті матеріали і високоякісні барвники. Поверхня не подразнює шкіру і виключає появу алергічних реакцій. Велику частину часу новонароджений малюк проводить в ліжечку, там він спить і пізнає світ. Чудовий комплект допоможе створити оптимальні умови для приємного часу проводження і відпочинку.

Використовуваний для пошиття матеріал ранфорс зявився на текстильному ринку не так давно і відразу став користуватися величезною популярністю. Від інших бавовняних тканин ранфорс відрізняється способом виробництва, для його виготовлення використовують глибоко очищені тонкі бавовняні волокна, які потім скручують між собою. Тканина дуже щільна, але при цьому легка і повітряна, на дотик дуже мяка і гладенька. Текстиль прекрасно драпірується і рівно лягає на поверхню, не мнеться і не ковзає під час використання.

Білизна чудово пропускає повітря і забезпечує правильний теплообмін. Дитина не буде паритися і потіти, зайва волога швидко вбирається і виводиться на поверхню завдяки високій гігроскопічності матеріалу. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Комплект підійде для всесезонного використання, адже головною особливістю ранфорса вважається функція терморегуляції.

Постільна переносить часті машинні прання без шкоди для свого зовнішнього вигляду і корисних властивостей, це дуже важливо, адже маленькі діти часто брудняться. Сушити виріб рекомендується в распрямлённом вигляді в природних умовах.

Купити таке постільна білизна в дитяче ліжечко можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Дизайн принесе радість дитині і її батькам, стане прикрасою дитячої кімнати і буде стимулювати фантазію дитини. Бездоганна якість забезпечить умови для здорового і міцного сну. Представлений комплект, це прекрасний вибір для власної дитини і чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і близьких. Текстиль - це завжди актуально і затребуване.

Деталі товару
20698

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box BEBEK HAZİNE ORANGE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box BEBEK HAZİNE ORANGE від турецького виробника, порадує Вас і вашого малюка приємною мякістю, кольоровою гамою і якістю виконання. Мяка тканина ранфорс зроблена на основі натуральної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти