Артикул:
10017

Скатертина Cicek Hira

Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника вийшла цікавою і красивою. Поєднання мякої гобеленової тканини і оригінального малюнка з ниток жаккардового переплетення створюю приємне враження. Безсумнівно такий скатертиною будете задоволені і Ви і Ваші гості. Подарункова упаковка від виробника. Купити скатертину можна як оптом, так і в роздріб в магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 93 бали. Ваш кошик буде загальним 93 бали який можна перетворити на ваучер на 93,00 грн.

1 866,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір: 160 х 220

Колір: крем.

Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника славиться високою якістю і чудовим дизайнерським оформленням. Прямокутна скатертину бежевого кольору виготовлена з 100% поліестеру, тканину виконання - гобелен. Вся поверхня прикрашена красивим малюнком у вигляді квітів, краї обрамлені атласним бортиком. Виріб виглядає дуже елегантно і дорого, наповнить атмосферу в кімнаті теплом і домашнім затишком. Скатертина комплектується в красиву упаковку з картону з фірмовим логотипом.

Сучасна скатертину повинна відповідати високим стандартам якості і безпеки. Прекрасно справлятися з декоративною функцією, приносити естетичне задоволення і захищати стільницю від пошкоджень і забруднень. Продукція має всі ці споживчими якостями і здатне задовольнити найвишуканіший смак. У стародавні часи скатертину виконувала ще й сакральну функцію, накритий стіл вважався символом захисту будинку від бід і негараздів.

Гобелен - це щільна тканина, яку отримують шляхом складного переплетення різних ниток. Завдяки такій технології, отримують гарний і довговічний малюнок, який виглядає дуже ефектно. Незважаючи на високу міцність, тканину дуже ніжна і мяка на дотик. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Стіл завжди буде виглядати охайно і ошатно.

Поліестер - це синтетичний матеріал нового покоління, з нього виробляють половину всього текстилю. Вироби повністю екологічно чисте, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. До синтетиці байдужі шкідливі комахи, такі як нищить їх міль та кліщі. На поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми цвіль і грибки.

Текстиль не завдасть особливого клопоту в догляді, його можна прати в пральній машині, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується використовувати слабощелочние миючі засоби. Не так віджимати в центрифузі, скатертину потрібно ретельно розпрямити і дати висохнути самостійно при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Купити чудову скатертину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за приємними цінами. Модель відмінно впишеться в інтерєр кухні і їдальні, це чудовий вибір для власного користування і в подарунок для друзів і родичів. Текстиль завжди актуальний і стане в нагоді в кожному будинку. Такий презент можна піднести друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди, будь то день народження або Новий рік.

Деталі товару
10017

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Hira-gobelen-krem skatert-Cicek-Hira-gobelen-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Hira від відомого турецького виробника вийшла цікавою і красивою. Поєднання мякої гобеленової тканини і оригінального малюнка з ниток жаккардового переплетення створюю приємне враження. Безсумнівно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти