Артикул:
23063

Серветки махрові Gulcan Mouse 40 * 60 2 штуки

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 9 бали. Ваш кошик буде загальним 9 бали який можна перетворити на ваучер на 9,00 грн.

182,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

На кухні завжди зручно мати під рукою універсальну серветку, яка відмінно впоратися з вологістю і допоможе швидко очистити поверхні. Махрові серветки від лідируючого турецького виробника володіють прекрасними експлуатаційними властивостями і чудовим дизайном. Вироби доповнять інтерєр кухні і зроблять побут максимально комфортним.

Серветки махрові Gulcan Mouse 40 * 60 2 штуки виконані в пастельних відтінках рожевого, бузкового, бежевого кольорів. Кожен виріб прикрашено красивою вишивкою у вигляді забавного мишеня Міккі Мауса, який відомий на весь світ. Текстиль допоможе освіжити інтерєр кухні і їдальні, привнесе легкість і грайливість. Поставляється набір в подарунковій упаковці від виробника, яка виконана в стилі вироби.

Пропоновані серветки виготовлені з двосторонньої петельчатого махорки на основі 100% бавовни. Текстиль відповідає високим критеріям якості та встановленим санітарним нормам. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень у дітей і людей з особливо чутливою шкірою.

Ворсиста структура тканини визначає багато її корисні якості. Текстиль володіє високою гігроскопічністю. Численні петельки миттєво абсорбують рідину. Сам виріб швидко сохне при природних умовах, що дуже важливо при використанні на кухні. На поверхні не розвиваються шкідливі мікроорганізми, і не зявляється неприємний затхлий запах. Текстиль можна використовувати для сервірування столу. Компактну серветку зручно взяти з собою в дорогу або на прогулянку. Кумедний дизайн припаде до душі малюкам, серветку можна використовувати в якості маленького дитячого полотенчика.

Текстиль характеризується довговічністю і стійкістю до зносу. Рушничок збереже свій привабливий зовнішній вигляд навіть після 500 прань. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі води 40-60 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Дуже важливо прати махрові вироби окремо від речей з металевою фурнітурою, яка може привести до деформації петельок. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре распрямления вигляді.

Чудовий набір можна купити оптом і в роздріб. Ціни нашого інтернет магазину приємно здивують і зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Текстиль прослужить довгі роки, радуючи своїм красивим зовнішнім виглядом і мякою поверхнею. Набір в казковому оформленні послужить чудовим варіантом презенту для родичів і друзів в прийдешні Новорічні свята.

Деталі товару
23063

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Mira-160-220-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і...
skatert-verolli-ed-90
rating 0 відгуків
998,00 грн
Скатертина на стіл Verolli ED-90 поєднує в собі високу якість виконання, приємне поєднання кольорів і чудову жакардову вишивку. Такий скатертиною Ви прикрасите святковий стіл і подаруйте Ваші гостям гарний настрій....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти