Артикул:
23063

Серветки махрові Gulcan Mouse 30 * 50 3 штуки

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Гармонія і затишок в домі залежать від багатьох дрібниць, в тому числі і від текстилю. Кухня - це те місце, де готуватися їжа, а отже постійно слід підтримувати чистоту. Під час приготування їжі або за обіднім столом не обійтися без кухонних серветок. Високоякісний турецька текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Робота на кухні буде максимально комфортною з набором нових махрових серветок.

Серветки махрові Gulcan Mouse 30 * 50 3 штуки виконані в приємній колірній гамі. В асортименті серветки бузкового, блакитного, зеленого та інших кольорів. Кожна серветка прикрашена високоякісної вишивкою у вигляді зображення найпопулярніших мишенят Міккі Мауса і Джері. Текстиль прикрасить кожну кухню і стане приємним сюрпризом для всіх членів сімї. Поставляється в подарунковій упаковці з картону, яка оформлена в стилі виробів.

Серветки з двосторонньої петельчатого махорки на 100% складаються з натурального бавовняного волокна. Текстиль не викликає алергічних реакцій на дитячому і особливо чутливій шкірі. Поверхня мяка і ніжна, має високу гігроскопічність. Саме тому махрові серветки ідеально підходять для рук. Вироби красиво декоровані і підійдуть для святкової сервіровки столу. Пориста структура тканини вільно пропускає повітря, завдяки чому текстиль швидко сохне при природних умовах.

Махрова тканина славиться своєю міцністю і стійкістю до розривів. Для підтримки чистоти підійде звичайна прати у пральній машині, без додаткової обробки плям. Навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Для підтримки гігієнічності та чистоти підійде прання при 40-60 градусах з використанням неагресивних миючих засобів. Серветки після прання потрібно розпрямити і сушити при природних умовах. Слід уникати прямих джерел тепла, гарячі поверхні можуть деформувати петельки, і текстиль втратить свою пухнасту структуру.

Чудовий комплект махрових серветок можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Кваліфіковані менеджери та демократичні ціни зроблять покупку максимально приємною і вигідною. Забавні мишенята прикрасять кожну кухню і їдальню. Набір послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів з будь-якого приводу і урочистої нагоди і особливо актуальний такий подарунок буде напередодні 2020 року, який буде проходити під знаком білого щура.

Деталі товару
23063

Характеристики

категорія товару
Кухонні рушники
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-love-160-220
rating 0 відгуків
1 244,00 грн
Красива скатертина на стіл Love від турецького виробника прикрасить романтична вечеря і подарує Вам гарний настрій. Виконана з мякою гобеленової тканини і прикрашена оригінальним малюнком, довго буде зігрівати Ваш...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти