Артикул:
9932

Скатертина Cicek Mira

Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і вишуканою. Подарункова упаковка від виробника. Купити скатертину можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 93 бали. Ваш кошик буде загальним 93 бали який можна перетворити на ваучер на 93,00 грн.

1 866,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір: 160 х 220

Колір: крем

Скатертина Cicek Mira з красивого жаккарда відповідає міжнародним вимогам високої якості і безпеки. До складу виробу входить 100% поліестер. Елітний турецька виробник широко відомий за межами своєї батьківщини і користується величезним попитом і любовю покупців. Прямокутна скатертину бежевого кольору прикрашена красивим малюнком у вигляді розкішного орнаменту в візантійському стилі. Краї вироби оформлені акуратним атласним кантом. Текстиль виглядає дуже елегантно і дорого, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється виріб в красивій глянсовою упаковці з картону від виробника.

Кожна господиня знає, що навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за красиво сервірованим столом. Чудова скатертину допоможе прикрасити тихий сімейний вечерю або святковий стіл. Виріб наповнить атмосферу теплом і затишком, підкреслить чудовий смак господарів будинку.

Жаккардовая скатертину з поліестеру має прекрасні експлуатаційні якості і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Жаккард - це щільна тканина, яку отримують шляхом переплетення різних ниток, в результаті чого виходить гарний двосторонній малюнок, який не тьмяніє і не втрачає чіткості з плином часу. Незважаючи на міцність, виріб досить мяке і ніжне на дотик. Полотно красиво драпірується і не мнеться під час використання. Склад не викликає алергії і є повністю екологічно чистим і безпечним.

Тканина характеризується високою зносостійкістю і невибаглива в догляді. Скатертина можна прати в пральній машині при температурі води не вище 30 градусів. Для збереження зовнішньої привабливості і продовження терміну експлуатації, варто вибирати для прання дбайливий режим і використовувати слабощелочние миючі засоби. Виріб рекомендується не вичавлювати в автоматичному режимі, а дати стекти і висохнути самостійно в природних умовах. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Чудову скатертину для особистого користування або в подарунок, можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним придбанням і прикрасить будь-яке свято. Скатертина порадує своїм чудовим якістю і посприяє приємного проведення часу присутніх за одним столом людей. Виріб стане в нагоді в кожному будинку і послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
9932

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
гобелен
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Kamelya-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 494,35 грн 4 111,00 грн
Скатертина Kayaoglu Kamelya Krem стане красивою і цікавою деталлю інтерєру Вашого будинку. Виконана турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості, ця скатертина буде радувати Ваш погляд тривалий...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Mira-160-220-krem skatert-Cicek-Mira-160-220-krem
rating 0 відгуків
1 866,00 грн
Скатертина Cicek Mira створена для Вашого задоволення і радості Ваших гостей, відомим турецьким виробником. Мяка гобеленова тканину розшита прекрасним малюнком з жакардових ниток, що робить скатертину неповторною і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти