Артикул:
9050

Скатертина Verolli pano

Скатертина на стіл Verolli Pano зроблена для Вас одним з кращих турецьких виробників, щоб Ви могли прикрасити святковий стіл оригінальним аксесуаром і доповнити інтерєр Вашої кухні. Скатертина зроблена з мякої жаккардової тканини, прикрашена оригінальним малюнком і має високу щільність. Подарункова упаковка. Цю модель скатертини Ви можете придбати оптом і в роздріб в нашому магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 61 бали. Ваш кошик буде загальним 61 бали який можна перетворити на ваучер на 61,00 грн.

1 224,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

160 х 220 Кольори: білий, золото, шоколад, сірий.

Скатертина Verolli pano від одного з кращих турецьких виробників характеризується високою якістю і доступністю. До складу виробу входить 100% поліестер, тканина виконання жаккард. Виріб має неабияке дизайнерське рішення, текстиль виконаний в коричневих і бежевих кольорах, поверхня прикрашена леопардовим принтом. Текстиль виглядає дуже оригінально і здатний стати яскравою родзинкою інтерєру кухні або їдальні. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

У стародавні часи значення скатертини було сакральним, наші предки вважали, що вона захищає не тільки стіл, а й всю родину від негативної енергії і негараздів. Сьогодні скатертину виконує більше естетичну функцію, це неодмінний атрибут святкового столу. Слід сказати, що використання скатертини, це не тільки красиво, але ще й гігієнічно, і зручно. За допомогою приладу можна швидко декорувати старі меблі і захистити нову від пошкоджень і забруднень.

Прекрасна скатертину підійде як для щоденного використання, так і для святкової сервіровки столу. Незвичайний малюнок підкреслить індивідуальність господарів будинку. Матеріал володіє чудовими споживчими якостями. Виріб мяке і приємне на дотик, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Тканина відштовхує воду і забруднення, не вбирає запахи, що особливо актуально для кухонного вироби. Поліестер - це синтетика нового покоління, матеріал дуже міцний і екологічно чистий. Текстиль не викликає подразнень і алергічних реакцій. Жакардовий малюнок не тьмяніє з часом, виріб виглядає дорого і розкішно.

Скатертина не вимагає спеціального догляду і чудово стирається в пральній машині. Для продовження терміну експлуатації слід вибирати дбайливий режим, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, полотно швидко сохне і не боїться впливу прямих сонячних променів. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування, що значно економить час домогосподарок.

Купити пропоновану модель скатертини можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Ціни приємно здивують покупців своєю демократичністю. Міцна і надійна скатертину прослужить довгі роки активної експлуатації. Текстиль завжди стане в нагоді в кожному будинку, є універсальним подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
9050

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Kamelya-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 494,35 грн 4 111,00 грн
Скатертина Kayaoglu Kamelya Krem стане красивою і цікавою деталлю інтерєру Вашого будинку. Виконана турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості, ця скатертина буде радувати Ваш погляд тривалий...
skatert-KAYAOGLU-Sun-kruglaja
rating 0 відгуків
2 538,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Sun представлена в нашому інтернет-магазині в широкому асортименті. Висока турецьке якість, приємна мякість тканини, оригінальний малюнок і обробка роблять цю скатертину однією з кращих для Вашого...
skatert-cicek-labirint-gipur-gobelen-160-300
rating 0 відгуків
1 145,00 грн
Скатертина Cicek Labirint прикрасить будь-яку кухню і доповнить інтерєр своїм чудовим зовнішнім виглядом. Виготовлена з найкращого гобелена і прикрашена оригінальним малюнком з жаккардового переплетення і гіпюровим...
skatert-Verolli-ED-301
rating 0 відгуків
811,00 грн
Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина...
Нещодавно переглянуто
skatert-verolli-pano skatert-verolli-pano
rating 0 відгуків
1 224,00 грн
Скатертина на стіл Verolli Pano зроблена для Вас одним з кращих турецьких виробників, щоб Ви могли прикрасити святковий стіл оригінальним аксесуаром і доповнити інтерєр Вашої кухні. Скатертина зроблена з мякої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти