Артикул:
20451

Скатертина Tivolyo Home BERGAMO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 167 бали. Ваш кошик буде загальним 167 бали який можна перетворити на ваучер на 167,00 грн.

3 351,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 260

Скатертина Tivolyo Home BERGAMO від турецького виробника, який встиг завоювати любов і довіру споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами. До складу виробу входить натуральний льон 40% і поліестер 60%, полотно жаккардовое. Прямокутна скатертину натурального зеленого відтінку прикрашена яскравим малюнком по всьому периметру. Стилізовані зображення кухонного начиння, квітів, метеликів: все це гармонійно виглядає на полотні і наповнює атмосферу в кімнаті легкістю і свіжістю. Малюнок нанесений за допомогою Digital technology, характеризується реалістичністю і довговічністю. Комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Скатертина має багатовікову історію , ще в стародавньому Єгипті зявилася традиція прикрашати поверхню столу красивим відрізом тканини. Сьогодні текстиль допомагає створити атмосферу тепла і домашнього затишку, прикрашає інтерєр і захищає нові меблі від пошкоджень і декорує стару. Пропоноване виріб поєднує в собі всі переваги натуральних і синтетичних волокон.

Матеріал має високу міцність і довговічністю, додавання синтетики робить тканину менш мнеться і покращує зовнішні показники. Текстиль прекрасно драпірується, стіл завжди буде виглядати святково і елегантно, підкреслюючи відмінний смак господарів будинку. Виріб має високу гігроскопічність, поверхня здатна всотати до 12% рідини від власної ваги. Завдяки відмінній повітропроникності, сама скатертина швидко висихає при природних умовах. Виріб підійде як для щоденного використання в колі сімї, так і для святкової сервіровки столу.

Скатертина не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті, машинні прання. Тканина має властивість відштовхувати забруднення, тому плями легко виводяться при температурі від 40 градусів. Сушити виріб слід при природних умовах, матеріал стійкий до впливу сонячних променів, не линяє і зберігає свою первинну форму. При необхідності полотно можна проутюжить зі зворотного боку.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Представлена модель скатертини, це відмінний вибір в власний будинок і прекрасний варіант подарунка для друзів і родичів. Елітний текстиль порадує своєю якістю і чудовим зовнішнім виглядом. Виріб стане в нагоді в кожному будинку і прекрасно впишеться в будь-який інтерєр.

Деталі товару
20451

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
льон 40% - поліестер 60%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-verolli-cazibe-set
rating 0 відгуків
1 272,00 грн
Скатертина Verolli Cazibe set з декоративними серветками і власниками для серветок, виконана з гобеленової тканини високої мякості і щільності. Комплект прикрашений красивим малюнком з ниток жаккардового плетіння,...
skatert-Cicek-Agova-Simge
rating 0 відгуків
1 047,00 грн
Чудова скатертину на стіл Cicek Agova Simge зробить Ваше свято набагато приємніше і світліше. Красиве кремове полотно прикрашене вишитим малюнком квітів, що додасть Вашого святкового столу більш вишуканий зовнішній...
skatert-Cicek-Bella-160-220
rating 0 відгуків
1 116,00 грн
Ця чудова скатертина Cicek Bella стане гідною прикрасою Вашого столу або ж інтерєру. Турецький виробник використовував кращі матеріали, щоб Ви могли подарувати Вашим близьким святковий настрій. Це мяка гобеленова...
skatert-Cicek-Elfin-160-220
rating 0 відгуків
1 947,00 грн
Пропонуємо вам чудову скатертину Cicek Elfin від відомого турецького виробника. Виконана з мякого жаккарда і доповнена мереживним кантом, ця скатертина безсумнівно подарує Вам гарний настрій і стане приємним...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти