Артикул:
9795

Скатертина Verolli ED-301

Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина має високу щільність, що безсумнівно ще один плюс. Подарункова упаковка від виробника. Цю скатертину Ви можете придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 40 бали. Ваш кошик буде загальним 40 бали який можна перетворити на ваучер на 40,00 грн.

811,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 160 х 220

Колір - молочний, імітація натурального не вибіленого льону.

Скатертина Verolli ED-301 від турецького виробника, який користується великим попитом на європейському ринку. Виріб виготовлено з Поликоттон, до складу входить натуральний хлопок і поліестер. Скатертина класичної прямокутної форми виконана в бежевому кольорі, який імітує колір натурального льону. Поверхня прикрашена красивим візерунком у вигляді рослинного орнаменту. Малюнок нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення ниток. Текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру кухні і їдальні, наповнить атмосферу теплом і домашнім затишком. Поставляється в подарунковій упаковці з логотипом фірми.

Поликоттон - це комбінована тканина, яка поєднує в собі кращі характеристики натуральних і синтетичних матеріалів. Пориста структура бавовни володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Поліестер надає тканині міцності і зносостійкості. Текстиль зберігає свою первинну форму і колір, навіть після багаторічного використання. У синтетиці не заводяться шкідливі комахи і не розмножуються патогенні мікроорганізми. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання.

Скатертина - це важлива частина декору в будинку, до того ж виріб виконує і практичну функцію, захищаючи стільницю від забруднень і пошкоджень. У стародавні часи скатертину носила ще сакральний характер, виконуючи роль оберега. Пропонована скатертину допоможе створити атмосферу свята і домашнього тепла. На такій поверхні виграшно виглядатиме будь-який посуд. Навіть найпростіша їжа перетвориться в шедеври кулінарії за красиво сервірованим столом.

Скатертина не вимагає спеціального догляду, на поверхні не утворюються стійкі плями. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання, при температурі води 30 градусів. Для продовження терміну експлуатації рекомендується відмовитися від автоматичного віджиму, сушити виріб в природних умовах. Поверхня залишається рівною і гладенькою, що значно економить час і сили домогосподарок на прасування. У разі необхідності текстиль можна проутюжить теплою праскою зі зворотного боку.

Розкішну скатертину можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Модель стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Високоякісна скатертину стане в нагоді на всі випадки життя і стане прикрасою кожного свята.

Деталі товару
9795

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
полікотон
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Скатертm KAYAOGLU  Lux Dantella
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 482,40 грн 1 744,00 грн
Відомий турецький виробник зробив для Вас чудову скатертину на стіл KAYAOGLU Lux Dantella gumus . Чудове полотно високої щільності прикрашено гарними квітами, виконаних з використанням жаккардового переплетення. Це...
skatert-arya-pezza-160-220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Скатертина ARYA Pezza , виконана в яскравих відтінках і приємному дизайні, сподобається всім любителям душевних розмов за чашкою гарячого чаю. Скатертина від відомого турецького виробника прикрасить Вашу кухню і...
skatert-Kayaoglu-Star-160-240-krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 571,25 грн 3 025,00 грн
Скатертина Kayaoglu Star від відомого турецького виробника зроблена з мякої тканини високої щільності і має вельми оригінальний зовнішній вигляд. Ви зможе прикрасити цією скатертиною Ваш святковий стіл і подарувати...
skatert-arya-fianco-160-220
rating 0 відгуків
949,00 грн
Чудова скатертину ARYA Fianco від відомого турецького виробника, зроблена з мякої жаккардової тканини кращої якості, щоб Ви могли не тільки прикрасити Ваш святковий стіл, а й подарувати гостям чудовий настрій....
Нещодавно переглянуто
skatert-Verolli-ED-301 skatert-Verolli-ED-301
rating 0 відгуків
811,00 грн
Скатертина Verolli ED-301 виконана з мякого Поликоттон і прикрашена вишивкою з ниток жаккардового переплетення. Така скатертина прикрасить і доповнить інтерєр Вашої кухні, подарує святковий настрій. Мяка тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти