Артикул:
8993

Скатертина Cicek Sumce камені

Красива скатертина Cicek Sumce з камінням вразить вас своєю якістю і оформленням. Прикрашена красивим мереживним кантом і декоративним камінням вона безсумнівно стане Вашою улюбленою скатертиною. Модель виконана відомим турецьким виробником, що гарантує високу якість виконання. Подарункова упаковка від виробника. Купити скатертину Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 82 бали. Ваш кошик буде загальним 82 бали який можна перетворити на ваучер на 82,00 грн.

1 649,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

РОЗМІРИ: 110 х 160

160 х 350

160 х 400

160 х 450

КОЛІР: білий, молочний .

ОБЛАШТУВАННЯ: мереживо, декоративні камені.

Скатертина Cicek Sumce камені від популярної торгової марки родом з Туреччини. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і санітарним нормам. До складу виробу входить 100% поліестер. Пропонована модель характеризується розкішшю і багатством. Прямокутна скатертину молочного кольору прикрашена мереживним кантом і декоративними стразами. Текстиль має бездоганний і розкішний зовнішній вигляд, який здатний задовольнити найвишуканіший смак. Скатертина прекрасно впишеться в будь-який інтерєр спальні. Комплектується в подарункову упаковку з картону від виробника.

Красиво сервірований стіл - це ознака хорошого тону і витонченого смаку. Навіть найпростіша їжа перетвориться в вишукані страви за ошатним столом. Скатертина допоможе швидко декорувати меблі і змінити обстановку, на більш урочисту. Ще одним важливим завданням, є захист стільниці від пошкоджень і забруднень.

Скатертина з поліестеру має прекрасні споживчими якостями. Тканина стійка до деформації, прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Поверхня володіє водовідштовхувальним ефектом, на ній не зявляються стійкі плями. Матеріал не вбирає в себе запахи. Склад не викликає алергії і подразнень. Виріб мяке і шовковисте на дотик. Скатертина спокійно можна зберігати в шафі до наступного свята, не боячись атаки молі та інших шкідливих комах, вони просто байдужі до синтетики.

Текстиль характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Виріб можна прати в пральній машині, вибравши делікатний режим. Для збереження мережива і стразів, рекомендується відмовитися від автоматичного віджиму. Полотно краще добре розпрямити і дати стекти і висохнути при природних умовах. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолету, зберігає свою первинну форму і корисні якості, навіть після тривалого терміну експлуатації.

Чудову скатертину можна придбати оптом чи вроздріб в нашому інтернет магазині. Виріб стане прикрасою будь-якого столу, наповнивши атмосферу теплотою і затишком. Текстиль послужить незамінним помічником у створенні святкової і урочистої атмосфери. Елітна скатертину це чудовий варіант подарунка для родичів і друзів. Презент можна піднести з будь-якого урочистої нагоди, будь то День народження або Новий рік. Висока якість виробу, буде довго радувати свого власника, нагадуючи про турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
8993

Характеристики

категорія товару
скатертини
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо, декоративні камені
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-KAYAOGLU-Samanyolu-Krem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 672,80 грн 1 968,00 грн
Скатертина KAYAOGLU Samanyolu - це прекрасний елемент декору, яким Ви зможете прикрасити стіл і доповнити Вашу кімнату красивою деталлю. Турецький виробник використовував кращу тканину високої щільності для того,...
skatert-kayaoglu-star-beyaz-160-240
rating 0 відгуків
3 236,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудову скатертину Kayaoglu Star beyaz від турецького виробника відомого у всьому світі. У цій скатертини поєднуються мяка жакардова тканина високої щільності і білосніжний відтінок...
skatert-VEROLLI-Bamboo-Set-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 369,00 грн
Скатертина Verolli Bamboo Set краща прикраса для Вашого столу. Гобеленова тканину скатертини зроблена на основі ниток з бамбукового волокна, що робить її щільною і мякою. Також скатертину доповнена декоративними...
skatert-arya-magnolia-160-220
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 422,10 грн 4 026,00 грн
Святкова скатертина на стіл ARYA Magnolia подарує Вам відмінний настрій і прикрасить Ваше застілля своїм яскравим зовнішнім виглядом. Мяка жакардова тканина турецького виробництва має приємну текстуру і доповнена...
Нещодавно переглянуто
skatert-Cicek-Sumce-kamni skatert-Cicek-Sumce-kamni
rating 0 відгуків
1 649,00 грн
Красива скатертина Cicek Sumce з камінням вразить вас своєю якістю і оформленням. Прикрашена красивим мереживним кантом і декоративним камінням вона безсумнівно стане Вашою улюбленою скатертиною. Модель виконана...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти