Артикул:
9426

Постільна білизна Tac Saten Aida Gri

Відмінний сучасний комплект постільної білизни від торгової марки Tac Saten Aida Gri (Туреччина). Комплект зроблений з мякого і міцного сатину високої якості, який подарує Вам відмінний сон і відпочинок. Також такий комплект допоможе доповнити інтерєр Вашої спальні оригінальною деталлю. Постільна можна легко прати в пральній машинці і сушити поза прямих сонячних променів.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Saten Aida Gri від іменитого турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Текстиль виготовлений на основі 100% бавовняного волокна, тканина виконання сатин де люкс. Виріб виконаний у відтінках сірого кольору, поверхня в дрібну клітку прикрашена елегантним малюнком по центру, у вигляді квітів і орнаменту в візантійському стилі. Постільна виглядає розкішно і стильно, такий текстиль стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна виконує дуже важливу функцію, воно забезпечує гігієнічні і комфортні умови для сну. Сучасний текстиль несе ще й естетичне навантаження, будучи частиною декору спальної кімнати. Пропонований гарнітур здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Текстиль володіє чудовими якостями і властивостями, за що і займає лідируюче місце за попитом.

Сатин - це натуральна тканина, яка не викликає алергії і подразнень на шкірі. Завдяки особливому подвійному способу переплетення бавовняних ниток, матеріал одночасно має високу міцність і дивовижною ніжністю поверхні. Лицьова сторона сатину гладенька з благородним атласним блиском, а внутрішня - шорстка. Білизна рівно лягає, утворюючи ідеально рівну поверхню, текстиль не мнеться і не скочується з ліжка під час використання. Ліжко завжди буде виглядати по-королівськи розкішно.

Постільна білизна з сатину не електризується, що благотворно впливає на серцево - судинну систему. Поверхня здатна швидко відводити зайву вологу і вільно пропускати повітря. Таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс, в жарку пору року постільна НЕ буде парити і порадує приємною свіжістю, а в холодну допоможе зігрітися.

Текстиль славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Постільна білизна здатна витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Це близько 10 років активної експлуатації. Навіть складні забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Виріб рекомендується сушити в природних умовах в добре провітрюваному місці. У разі необхідності білизну можна проутюжить зі зворотного боку.

Придбати елегантне і надійне постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний подарунок для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль знадобиться в кожному будинку і буде довгий час радувати свого власника.

Деталі товару
9426

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Микрофибра 3D, КПБ   Акцент BV M 0064 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Повітряне постільна білизна з мікрофібри Снігова троянда з обємним 3D малюнком білих троянд підкорює з першого дотику. Набивний малюнок прекрасно витримує прання в делікатному режимі. Матерія найвищої якості для...
Love You ch 027
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете зробити подарунок для Ваших дівчаток? Тоді Вам потрібно купити постільна білизна від відомого виробника текстильної промисловості із зображенням фей Вінкс. Маленькі принцеси із задоволенням будуть відпочивати...
 Vostro П/Б Детское
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяча постільна білизна Vostro виготовлено з ранфорса високої якості. Тканина дуже щільна, стійка до прання, механічних впливів, легка в догляді, не скачується. Яскраві малюнки, зображені на постільній білизні,...
Сатин печатный, КПБ BV S 0041 Sn
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни в дитячу кімнату. Такий яскравий дизайн сподобається Вашій улюбленій принцесі - приємні відтінки не викликають роздратування, мультяшні феї піднімуть настрій дитини, а мякий і...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Saten Aida Gri Постільна білизна Tac Saten Aida Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний сучасний комплект постільної білизни від торгової марки Tac Saten Aida Gri (Туреччина). Комплект зроблений з мякого і міцного сатину високої якості, який подарує Вам відмінний сон і відпочинок. Також...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти