Артикул:
23947

Постільна білизна Cotton Box FOLK ART GRI

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 78 бали. Ваш кошик буде загальним 78 бали який можна перетворити на ваучер на 78,00 грн.

1 566,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Створити ідеальні умови для сну допоможе новий комплект постільної білизни Cotton Box FOLK ART GRI . Виконаний в красивих відтінках сірого і блакитного кольору, текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру. Натуральний склад гарантує безпеку для щоденного використання. Мяка тканина подарує шкірі максимум приємних тактильних відчуттів. Виріб допоможе розслабитися після трудового дня і зануритися в міцний сон.

До складу пропонованого комплекту входить натуральний 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, ця нова різновид бавовняного полотна. Ранфорс має високу щільність і при цьому зберігає мякість і шовковистість поверхні. Білизна прекрасно драпірується і практично не мнеться. Натуральний склад не викликає алергії і не накопичує статичну електрику. Білизна з ранфорса вже встигло завоювати любов і відданість покупців, і користується великим попитом.

При виробництві використовуються натуральні барвники і особлива технологія нанесення малюнка. Фарба проникає глибоко в волокна, що гарантує довговічність і яскравість такого білизни.

Турецький виробник Cotton Box вже давно закріпився на українському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки і славиться в усьому світі. Виробництво оснащене новітнім обладнанням, для виготовлення текстилю використовується найкраща сировина.

Придбати постільну білизну Cotton Box FOLK ART GRI можна, як оптом, так і в роздріб в нашому спеціалізованому інтернет магазині Sweet Home. Комплект поставляється в презентабельною фірмовій упаковці і послужить чудовим подарунком для родичів і друзів.

Зверніть увагу на те, що даний комплект пропонується в декількох розмірах:

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

підодіяльник - 200 х 220 см - 1 шт,

простирадло - 240 х 260 см - 1шт,

наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

полуторний

Підковдра - 160 х220 см - 1 шт,

Простирадло - 160 х 240 см - 1 шт,

Наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Ми так само підготували для Вас кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною. Текстиль характеризується міцністю і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти допустима машинне прання при температурі води 30-40 градусів. Краще використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль по можливості слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль практично не мнеться і рідко потребує прасування. Якщо така необхідність все ж виникне білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Попередньо вивчіть інформацію від виробника, яка вказана на етикетці.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує найширший асортимент продукції від відомих європейських виробників. Подушки, ковдри, пледи, рушники, скатертини та багато іншого можна купити оптом і в роздріб за демократичними цінами.

Деталі товару
23947

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DELUX SATEN  CAMİLA  lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішна постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMİLA lila від турецького виробника - подарувати комфорт і насолоду від сну. Ексклюзивний дизайн і приємні кольори прикрасять інтерєр спальні. Виконано з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти