Артикул:
21940

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Borneo

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Borneo один з кращих комплектів для будь-якої спальні сучасної сімї. Модель виконана на високому рівні якості і за найсучаснішими технологіями, сі користуванням натуральних тканин, матеріалів і фарб.

Турецька фабрика TAC відома своїми вишуканими комплектами білизни, і серія DeluxSaten заслуговує пильного погляду. У даній серії використовується мяка тканина сатин на основі 100% бавовни, який робить її мякою, міцною і надає досить високу міцність, що дозволяє постільній білизні з такої тканини витримувати велику кількість прань.

Модель Borneo одна з кращих представників даної серії постільної білизни. Бавовняна тканина прикрашений екзотичним малюнком в приємній палітрі кольорів, від темно-зеленого, до сіро-бузкового. Малюнок нагадує листя пальми розгорнулися під яскравим сонцем тропічних островів. Також фото не може передати ефект шовковистості і гладкість тканини Діджитал сатин.

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Borneo за доступною ціною, ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua. На даний білизна діють як роздрібні, так і оптові ціни. Для вашої зручності ми здійснюємо доставку будь-якої транспортної компанією, по всій території України.

Спальний комплект TAC Borneo представлений в нашому магазині в розмірі «Євро», в його комплектацію входить:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація ідеально підходить для великому ліжку, де можна з зручністю та комфортом насолодитися приємним сном, і отримати заряд хорошого настрою від відпочинку на цьому шедеврі домашнього текстилю . Фірмова упаковка від виробника виконана з щільного картону, що виглядає дуже ефектно, якщо ви вирішите подарувати даний комплект близьким і рідним.

Прати і доглядати за таким постільною білизною одне задоволення. Щільний сатин легко переносить часте прання, завдяки використанню натуральних барвників, насиченість кольорів не знижується навіть після 200 прання, а натуральна бавовна забезпечує мякість і довговічність білизни на довгі роки. Прати рекомендуємо при низьких температурах води, використовуйте відомі порошки для кольорових тканин. Намагайтеся віджимати білизну в машинці при середніх оборотах, 600 - 700 буде достатньо.

Постільна білизна з сатину можна не прасувати, так як тканина має високу стійкість до зминання і утворення складок, але якщо вам подобається прасування або ви звикли до даної процедури, то краще використовувати середній температурний режим нагріву праски.

Цю чудову модель постільної білизни TAC DELUX SATEN Borneo, можна купити оптом і в роздріб в нашому спеціалізованому інтернет-магазині. Ми займаємося продажем домашнього текстилю достатньо давно, і намагаємося радувати наших клієнтів якісними і сучасними моделями постільної білизни, пледів, покривал, подушок і ковдр. Вся продукція продається оптом і в роздріб, у нас найдоступніші ціни, а продукція представлена відомими турецькими марками і брендами.

Деталі товару
21940

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин Баунти
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Love You сатин Баунті - подарувати повноцінний відпочинок і відмінний настрій. Виконано в синьо - зеленому кольорі із зображенням острова і парусника в океані. Зроблений з...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни від турецького виробника для Вас і Ваших близьких! Прикрашений яскравими синіми кольорами на жовто-золотистому тлі, цей комплект подарує Вам гарний настрій і доповнить інтерєр...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Lion
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Lion прекрасно підійде любителям диких тварин і стане прикрасою Вашої спальні. Тканина мяка, міцна, приємна на дотик, з легким блиском. Легко стирається при дбайливому режимі і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-angelica
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Це розкішне постільна білизна Tivolyo Home Angelica , просто створено для Вашого чудового сну і відпочинку. Турецький сатин прикрашений великою кількістю яскравих кольорів, що безсумнівно подарує Вам тільки найкращі...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти